Fatura Ödeyenlere 1.500 TL İade Müjdesi! Doğalgaz, Elektrik ve Su Kullanıcıları Dikkat

Fatura Ödeyenlere 1.500 TL İade Müjdesi! Doğalgaz, Elektrik ve Su Kullanıcıları Dikkat

Elektrik, su ve doğalgaz faturası ödeyenler için sevindirici bir kampanya duyuruldu. QNB Finansbank, otomatik fatura ödeme talimatı veren müşterilerine toplamda 1.500 TL'ye varan ParaPuan hediye ediyor. Kampanya, 30 Haziran 2024 tarihine kadar geçerli olacak. İşte kampanya detayları ve katılım şartları…

1.500 TL'ye Varan ParaPuan Fırsatı

QNB Finansbank, fatura ödemelerinde otomatik talimat veren müşterilerine yönelik cazip bir kampanya başlattı. Bu kampanya kapsamında her yeni otomatik fatura ödeme talimatı için 500 TL ParaPuan kazanma imkanı sunuluyor. Üç farklı fatura talimatı vererek toplamda 1.500 TL değerinde ParaPuan kazanabilirsiniz.

Kampanya Katılım Şartları

Kampanya, 1-30 Haziran 2024 tarihleri arasında geçerli olacak. Kampanyadan yararlanmak isteyen müşterilerin QNB Mobil üzerinden görüntülü görüşme ile müşteri olmaları gerekiyor. Kampanya, QNB Finansbank vadesiz hesap üzerinden veya CardFinans ve QNB First logolu kredi kartları ile verilen otomatik fatura ödeme talimatları için geçerli olacak.

Fatura Ödeme Talimatı Detayları

Her yeni otomatik fatura ödeme talimatı için 500 TL ParaPuan kazanma imkanı sunuluyor. En fazla üç talimat vererek toplamda 1.500 TL değerinde ParaPuan kazanabilirsiniz. Ancak, kampanya süresi içinde iptal edilip yeniden verilen talimatlar bu ödülü kazandırmayacak. Talimatların geçerli olabilmesi için belirli şartların yerine getirilmesi gerekmektedir.

Ödül Koşulları ve Kullanım Şartları

Vadesiz hesaptan verilen talimatlar için ödül kazanımı, ilgili faturanın 31 Temmuz 2024 tarihine kadar en az bir kez ödenmesi ve talimatın açık kalması koşuluna bağlıdır. Kredi kartından verilen talimatlar için ise faturanın 31 Temmuz 2024 tarihine kadar en az bir kez ödenmesi ve talimatın 31 Aralık 2024 tarihine kadar açık kalması gerekmektedir. İptal durumunda ParaPuan ödülü geri alınacak ve kullanılmış ParaPuan'lar kredi kartı ekstresine borç olarak yansıtılacaktır.

ParaPuan Yükleme Süreci

Kredi kartından verilen talimatlar için kazanılan ParaPuan’ın 100 TL’lik kısmı faturanın ödendiği ayın son iş gününde, kalan 400 TL’lik kısmı ise 1-10 Ağustos 2024 tarihleri arasında yüklenecektir. Vadesiz hesap için ödül kazanımı da benzer şekilde, 1-10 Ağustos 2024 tarihleri arasında CardFinans Nakit kartına yüklenecektir.

Kampanya Geçerlilik Süresi ve Kullanım Alanları

Kazanılan ParaPuan'lar, 25 gün içinde kullanılmalıdır. Bu süre sonunda kullanılmayan ParaPuan’lar geri alınacaktır. ParaPuan’lar, QNB Finansbank üye iş yerlerinde kullanılabilecek.

Katılım ve Sınırlamalar

Kampanya, sadece CardFinans ve QNB First logolu kredi kartları ve QNB Finansbank vadesiz hesap üzerinden verilen talimatlar için geçerlidir. Her müşteri, kampanyadan yalnızca bir kez faydalanabilir ve toplamda en fazla 1.500 TL değerinde ParaPuan kazanabilir. Kampanyaya katılım sağlamak için QNB Finansbank şubeleri, çağrı merkezi, QNB Mobil veya bireysel internet bankacılığı aracılığıyla otomatik fatura ödeme talimatı verilebilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.