Avrupalı Ülkücülerden Bahçeli'ye geçmiş Olsun Ziyareti

Avrupalı Ülkücülerden Bahçeli'ye geçmiş Olsun Ziyareti

Avrupa Türk Konfederasyon Genel Başkanı Sayın Cemal Çetin başkanlığındaki heyet, Almanya, Fransa, Belçika, Hollanda, Avusturya, İngiltere, İskandinavya Genel Başkanları ve başkanlık divanı üyeleri yanı sıra Bölge başkanları ve yöneticilerinden oluştu.

MHP Genel Başkanı  Avrupalı Ülkücüleri Makamında Kabul Etti

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli, Avrupa’nın değişik ülkelerinden gelen Avrupa Türk Konfederasyon heyetini makamında kabul etti. MHP Genel başkanı Sayın Devlet Bahçeli, kabul esnasında, Avrupa Türklüğünün mümtaz temsilcilerinin Ankara’ya kadar gelerek geçmiş olsun ziyaretinde bulunmalarından dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Ülküdaşlarımızın bu nazik ziyareti için çok teşekkür ediyorum" ifadesini kullandı. MHP genel merkezindeki makam odasında kabul ettiği Avrupa Türk Konfederasyon Bünyesinde Hizmet Veren 'Türk Federasyonların Başkan ve Yöneticileriyle, bir süre sohbet ederek gündemi değerlendirdi.

 

Başbuğ Alparslan Türkeş Mezarı Başında Anıldı

MHP’nin merhum Genel Başkanı Başbuğumuz Sayın Alparslan Türkeş’in Anıttepe’de bulunan kabri başında, Avrupa’dan gelen ülkücü heyet Avrupa Konfederasyon Genel Başkanı Sayın Cemal Çetin başkanlığında hazır bulundu.

Heyet, merhum Alparslan Türkeş’in mezarı başında dua ederek, Fatihalar gönderdi. Kabri başında okunan Kur'an-ı Kerim ve ardından yapılan duaların ardından, Avrupa Türk Konfederasyon Genel Başkanı sayın Cemal Çetin, Sayın Alparslan Türkeş’in büyük devlet ve dava adamı olduğunu vurgulayarak, Türk Dünyası’nın Başbuğ’u olduğunun altını çizdi. ATK Genel Başkanı Sayın Cemal Çetin, “merhum Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in kabri başında kendisini bir kez daha saygı ve rahmetle anıyoruz. Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in gösterdiği yolda Liderimiz Sayın Devlet Bahçelinin emrinde mücadelemizi sürdürmeye devam edeceğiz. Türk Ülkücüleri, Avrupa Türk Konfederasyon mensubları Başbuğumuzun aziz hatırasını daima yaşatacak ve ideallerini hedefine ulaştıracaktır. Geçen bunca zaman, Başbuğumuzun gönlümüzdeki yeri ve kalbimizde ki sevgisini azaltmamış, O’na olan sevgimizi ve saygımızı daha da arttırmıştır. Türk Ülkücüleri,  Avrupa Türk Konfederasyon mensubları Başbuğumuzun aziz hatırasını daima yaşatacak ve ideallerini hedefine ulaştıracaktır. Merhum Başbuğumuz Alparslan Türkeş beyi rahmet, minnet ve şükranla anarak, Ruh’u Şad, mekanı cennet olması için burada Anıttepe’de hep birlikte dua ediyoruz“ ifadesini kullandı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.