Ayçiçek Yağında Birkaç Markada İndirim Var! 5 Litre Alacaklara 40 TL İndirim Uygulanacak!

Ayçiçek Yağında Birkaç Markada İndirim Var! 5 Litre Alacaklara 40 TL İndirim Uygulanacak!

5 litrelik ayçiçek yağı, birkaç marka üzerinden indirimli olarak satışa sunulacak. Bazı markalar, fiyatları dibe çekti.

Ayçiçek yağı, mutfaklarımızın vazgeçilmezlerinden biri olsa da, fiyatlarındaki dalgalanmalar tüketicileri yakından ilgilendiriyor.

Peki, günümüzde hangi markanın ayçiçek yağı hangi markette en uygun fiyata satılıyor? İşte bu sorunun cevabını bulmak için yaptığımız araştırmanın sonuçları.

Yapılan bir fiyat karşılaştırmasında, farklı market zincirlerindeki ayçiçek yağı fiyatlarında önemli farklılıklar olduğu gözlemlendi. Migros, Trendyol, PTT AVM, A101, CarrefourSA, Tarım Kredi Market ve BİM gibi büyük marketlerin yanı sıra, yerel marketlerdeki fiyatlar da incelendi.

Migros'ta Çotanak, Torku ve Lütfü Yüksel gibi markaların 5 litrelik ayçiçek yağları 215 TL ile 229,95 TL arasında fiyatlarla satılıyor. Trendyol'da ise Emek, Aysan ve Abalı markaları öne çıkıyor. PTT AVM'de Yudum ve Tarım Kredi markalarının ürünleri tercih ediliyor.

A101'de Bizce, Safya, Vera, Emek ve Oba markalarının 5 litrelik ayçiçek yağları 159 TL ile 229 TL arasında fiyatlarla satışa sunuluyor. CarrefourSA'da Sırma ve Yudum markaları dikkat çekiyor. Tarım Kredi Market'te ise TMO markasının 5 litrelik ayçiçek yağı 195 TL'ye satılıyor. Son olarak BİM'de Sole markasının 5 litrelik ayçiçek yağı 209 TL'den alıcı buluyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.