BAY SİNAN OĞAN'A ÜLKÜCÜMEDYA'DAN CEVAP!..

BAY SİNAN OĞAN'A ÜLKÜCÜMEDYA'DAN CEVAP!..

Bay Sinan Ogan,Nihayet açıkladığınız adaylığınızda başarılar dileriz.

Dünkü CNN Türk’teki malûm sakallı Ahmet’in programından sonra yazmak vacip oldu.

Ülkücü Medya, kurulduğu günden beri Ülkücü iradenin, bütün Türk milliyetçilerinin sesi olmaya özen göstermektedir.

Gerek MHP ve gerekse Ülkü Ocaklarının her türlü faaliyetini duyurmak, birlik ve bütünlüğü sağlamak, yapılan icraatları yapıcı olarak tenkit etmek başlıca görevimizdir.

Kimse ile akçeli işimiz olmamıştır, olamaz.

Ülkücü Medya’nın tek kaynak ve desteği Ülkücü Hareket’tir.

Şunu iyi bilin ki; mesele MHP ise, Ülkücü Medya, kastettiğiniz anlamda Genel Merkez trolüdür!

Biz, yıllarca rahmetli Başbuğ Alparslan Türkeş’in ve sonra Sayın Devlet Bahçeli’nin trollüğünü yapmaktan gurur duyuyoruz. Onlar Ülkücü Hareket’in lideridirler!

Şunu iyi bilin, Ülkücü irade sizi alnınızın akıyla bir gün Genel Başkan seçerse, sizin trolünüz olmaktan asla gocunmaz, şeref duyarız.

Bay Sinan Ogan,

Otel salonunda cafcaflı toplantılarla adaylık açıklamak kolay...

Paraya bakar... Hele medya desteğiniz de varsa...

Bir-iki yandaşa da alkış tutturdunuz mu, iş tamamdır!

Mesele, ekranda her soruda “iktidar olacağız”dan “şimdiki oyun iki katına çıkaracağız”a kıvırmamak ve “başarılı olamazsam”a cevap vermemektir!

Mesele, hem “aksakallılar heyeti” kuracağım deyip hem şimdi “onursal başkanlık” teklif edeceğin liderin “hangi talimatlarına uymadığınız için” vekillikten çizildiğinizi saklamamaktır.

Mesele, “Ülkü Ocakları ile gurur duyuyorum, dimdik ayaktadır, siyasete alet olmaz” deyip Ülkücülüğün etik değerlerinin kaybolduğunu söylememektir.

Mesele, MHP milletvekilliği ile şereflenmiş gerçek bir Ülkücü isen, Dede Korkut, Şeyh Edebali ve Yunus gibi olup camiaya nefret tohumu ekmemektir.

Mesele, süt gibi ak-pak olmak, günlerdir hakkınızda yazılıp çizilenlere delikanlı gibi çıkıp cevap vermek, akıllarda soru işareti bırakmamaktır.

Mesele Türkmen bayrağı ve Türkeş soyadı ile kürsüye çıkıp “MHP’yi PKK ile” kıyaslamamaktır!

Mesele karşınızda her muhalif olanı korkakça Twitter’dan “Genel Merkez trolü” olarak yaftalamamaktır.

Mesele, hasbelkader Ülkücü irade onay verir de Genel Başkan olursan, Genel Merkez’deki a’dan z’ye çalışanların ve seçilmiş 40 Bozkurt’un yüzüne gururla bakabilmektir.

Mesele, ona buna kurdurulmuş internet sitelerinde Türk milletinin oy verip benimsediği bir Celal Adan’a “Çiller’in adamı”, bir Prof. Dr. Ümit Özdağ’a “CIA ajanı” ve seçilmiş Genel Başkan Bahçeli’ye “MİT ajanı” dedirtmemektir!

Mesele, bunları bile bile televizyonda “Ümit Beye de saldırdılar, ajan dediler, şimdi genel başkan yardımcısı” dememektir!

Mesele, girdiğin iddialı “siyasî yarış”ta, Ülkücülerin bir kutlu davanın kardeş neferleri olduğunu, en az kendi taraftarın kadar diğerlerinin de seveni olduğunu unutmamak ve camiayı ötekileştirmemektir.

Mesele, “liderlik”e soyunup kurdurduğun siteye “Tek paylaşımda bütün iftiraları çökertti” başlığı attırarak, Twitter’dan “Genel Merkez trolleri bir şey bulmuşlar gibi haber yapıyorlar. Ben daha TÜRKSAM Başkanı iken dünyanın birçok ülkesinde liderlerle görüştüm. Size biraz kopya da vereyim. Ukrayna Cumhurbaşkanı Yuşenko, Gürcistan Cumhurbaşkanı Saakaşvili ile de görüştüm. Haber yapabilirsiniz :) Siz kendinizi her görüştüğünüze satıyorsanız bir şey diyemem. Biz öyle yapmıyoruz. Dünyadan haberdar olmak için toplantılara katılırsınız...” mesajıyla Ülkücülere hain yaftası yapıştırmamaktır.

Mesele, kutlu dava Ülkücü Hareket’e “adanmış çaresizler”, Türk milliyetçiliğinin yegâne siyasî organı MHP’ye “müzeye kalkması gereken parti” hakaretlerini ettirmemektir.

Mesele, Ahmet Hakan gibi sahtekâr ikiyüzlülerin elinde oyuncak olacak dostları kullanmamaktır.

Mesele, “dürüst” olmak, ana çatı Türk Federasyon’dan habersiz Ülkücüyü kandırmaya yönelik, “Avrupa’dan Sinan Oğan’a destek” manşeti attırmamaktır.

Mesele, bu kutlu davanın eri olarak etiketli veya etiketsiz seçim bölgesinde yiğitçe çalışmak, verilen görevden gocunmamaktır.

Evet Bay Sinan Ogan;

Mesele Ülkücü olabilmek, davanın neferi olmaktır.

Bu davanın siyasî organı MHP’dir ve bir Ülkücü yayın organı olarak, evet, “Biz MHP Genel Merkezi”nin trolüyüz!

Mustafa Önder

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.