Guiness Dünya Rekorlarına Girdi: Nissan Qashqai'den Bungee Jump Rekoru Kırdı!

Guiness Dünya Rekorlarına Girdi: Nissan Qashqai'den Bungee Jump Rekoru Kırdı!

Guiness Dünya Rekorları Kitabı'na Nissan Qashqai modeli girdi. Üstelik oldukça ilginç bir rekor kırıldı.

Nissan Qashqai, otomobil dünyasında yeni bir rekora imza atarak Guinness Dünya Rekorları Kitabı'na girdi. En yüksek bungee jump'ı gerçekleştiren otomobil olma unvanını elde eden Qashqai, aynı zamanda son zamanlarda yapılan makyaj işlemiyle de dikkat çekiyor.

Yeni model, güncellenmiş ön ızgara, yeniden tasarlanmış alaşım jantlar ve daha büyük bir bilgi eğlence ekranının yanı sıra güncellenmiş e-Power hibrit güç aktarma sistemleriyle geliyor.

Dünya rekorunu elde etmek için Nissan France, Fuse ve Nissan United ajanslarıyla işbirliği yaptı. Stunt sürücüsüyle birlikte 65 metre yüksekliğindeki bir sepete yerleştirilen Qashqai, bungee jump'ı gerçekleştirdi. Guinness Dünya Rekorları Kitabı'ndan bir panel de bu cesur girişimin gerçekleştirilmesine tanıklık etti ve ekibi en yüksek bungee jump'ı gerçekleştiren otomobil olarak ödüllendirdi.

Nissan France pazarlama direktörü Jerome Biguet, "Nissan'da bu tür cesur ve heyecan verici zorlukları seviyoruz. Markamız, yenilik yapma ve alışkanlıkları cesur ve bazen de meydan okuyan bir şekilde sarsma yeteneğini her zaman göstermiştir. Çeşitli televizyon reklamlarında Qashqai, skateboard yapmak, sörf yapmak, paintball oynamak gibi heyecan verici aktiviteler denedi. Yeni kampanya, Qashqai'nin binalar arasında atlayış yapmasını gösterecek. Bungee jump'ı, yeni Qashqai'nin kişiliğini sembolize etmek için aklımıza gelen bir fikirdi." dedi.

Sunderland'da üretilen Qashqai, Nissan'ın en popüler modellerinden biri olmaya devam ediyor ve Juke'un üzerinde yer alıyor. Yeni Qashqai için hazırlanan kampanya, 8 Eylül'de Fransız televizyonlarında gösterildi. Ayrıca, otomobilin reklamları bu ayın ilerleyen dönemlerinde diğer ülkelerde de yayınlanacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.