Kozan'da Ülkücülere şok!

Kozan'da Ülkücülere şok!

Milliyetçi Hareket Partisi Adana ilçe başkanlık kongre tarihlerinin açıklanmasının ardından Kozan'da Milliyetçi Ülkücü camiaya büyük bir şok yaşatıldı

 

TEŞKİLAT BAŞVURDU BELEDİYE REDDETTİ

Milliyetçi Hareket Partisi Adana'da ilçe kongre tarihleri kısa bir süre önce açıklandı. Açıklanan tarihlere göre Kozan İlçe Kongresi tarihi 25 Mart olarak kaydedildi. Tarihin açıklanmasının akabinde ilçe kongresini gerçekleştirmek üzere Milliyetçi Hareket Partili Kozan Belediyesi'nden belediye sinema salonunu 25 Mart'ta isteyen MHP Kozan İlçe Başkanlığı Milliyetçi Ülkücü camiada şok etkisi yaratacak bir yanıtla karşılaştı.

ÜLKÜCÜLER 'AKŞENER'Cİ MUSA ÖZTÜRK'E TEPKİLİ

İddiaya göre 25 Mart için Kozan Belediyesi sinema salonunun ilçe kongresini gerçekleştirmek üzere isteyen MHP Kozan İlçe Başkanlığı'na Kozan Belediyesi'nden red yanıtı geldi. Red yanıtının ardından MHP Kozan İlçe teşkilatının kongre gerçekleştirmek üzere yeni bir salon arayışına girerken Milliyetçi Ülkücü camia ise Genel Başkanlık kongresinin yapılmak istendiği sırada Meral Akşener'e imza vermek için Anadolu Oteli'ne giden Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk'e tepkili bir şekilde MHP Genel Merkezi'nin duruma müdahale etmesini bekliyor.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.