Meral Akşener’e Açık Mektup

Meral Akşener’e Açık Mektup

Biz Ülkücüler fıtrat olarak Türk Milletinin özüyüz. Kolay inanırız. Duygusal ve çabuk unutanlarız. Misafiri baş tacı yaparız. Cephede kan ile gözyaşı ile ağır bedeller ödeyerek kazandıklarımızı masa başında verdiğimiz çok olmuştur.

Ülkenin en idealist en güçlü en temiz kadrolarına sahibiz. Verdiğimiz mücadele ödediğimiz bedel ile bu ülkede iktidarı en çok hak eden partiyiz. İnşallah buda olacak. Başkalaşmadan kendi değerlerimizi koruyarak iktidar olacağız. Buna inancımız tamdır

Meral hanım, duygusal, unutkan misafire hak ettiğinden fazla değer veren bir hareketiz. Lakin asla aptal değiliz. Biz kimle nasıl niçin mücadele ettiğimizin farkındayız. İktidar önündeki engellerin neler olduğunu biliyoruz. Bizim iyi niyetimizi istismar edip partimizde sizin üzerinizden operasyon yapılmasına asla müsaade etmeyeceğiz.

Tam bir merkez sağ siyasetçisin. Çok kolay yalan söyleyebiliyorsun. Uğruna ölümü göze alacağımız değerlerimizi çok kolay istismar ediyorsun. Tribüne iyi oynuyorsun.

Yalan söylüyorsun. Çözüm sürecinin karşısında en etkin duran MHP’ni bu süreçte tek engel gören Ali Serim ile birlikte ABD Dışişleri Bakanı Hillary Clinton ile görüşüyorsun. Haber duyulunca o benim öğrencim iyi bir çocuk diyorsun.

3 parti dolaşıp sonrada ben, hiçbir yere iki atla gitmem diyorsun. DYP ile katolik nikahı kıyıp AKP kuruluşunda soluğu alıyorsun.

İstismarcı’sın. Doğrudur Ülküdaşlarımız içinde iş aş bekleyen çok çile çeken sürgün edilen bürokratlarımız hat safhadadır. Aramızda yorgun umutsuz arkadaşlar olduğu doğrudur lakin, bunu dile getirecek en son siyasetçi sizsiniz.Bu yorgunlukta sizin payınız çok büyük DYP’nde içişleri bakanlığı yaparken cemaat kadrolarına alan açıp Ülkücüleri görevlerinden alan ve nefes aldırmayan sizdiniz.

Eşin ile beraber piyango bileti alıp kumar oynayıp, milletin göreceği yerde seccadeyi serip namaza durursun.

7 Haziran seçimleri öncesi ön sırayı kapmak için Devlet beyi överken peygamber sıfatları kullanırsın. Daha sonra vekil olmayınca ilk fırsatta hançeri sokarsın.

İşin özü biz partimize tüzük ile partiler yasası ile bağlı değiliz. Bizim için tüzük ten daha önemli değerler var. Türk töresi ve İslam ahlak ve fazileti gibi.

İslam dininde Ensâr ile Muhacir meselesini unutma. Halife seçiminde neler yaşandı iyi bilirsin.

Türk töresinde, Bozkurtlara baş ancak Bozkurt soyundan olur.

Gel bizi bu kadar yorma. Yol yakınken bizim ile uğraşmaktan vazgeç. Parti içi ülküdaşlık hukukumuzu yerle bir ediyorsun. Ülküdaşlarımız ile aramıza uçurumlar açıyorsun yapma. Sen gidersin biz baş başa kalırız. Sen gidecek daha 40 kapı bulursun. Bizim gidecek başka yerimiz yok.

Şunu da unutma, Ülkücünün ahını alan iflah olmaz. Bizim tokadımız, Türk tokadıdır. Yiyen yerle bir olur buna tarih şahittir. Türk siyasetinin çöplüğü Ülkücü tokadı yiyenler ile doludur.

 

Musa KÜÇÜK 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.