Merih Demiral'ın Neden Bozkurt İşareti Yaptığının Nedeni Ortaya Çıktı…

Merih Demiral'ın Neden Bozkurt İşareti Yaptığının Nedeni Ortaya Çıktı…

Türkiye, EURO 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda Avusturya karşısında büyük bir zafer elde etti. Milli Takım, Avusturya'yı Merih Demiral'ın attığı iki gol ile devirerek çeyrek finale yükseldi. Merih Demiral'ın gol sevinci sırasında yaptığı Bozkurt işareti, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. İşte bu sevincin perde arkası…

Merih Demiral Avusturya'yı Yıktı

Milli Takımımız, EURO 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda büyük bir başarıya imza atarak Avusturya'yı 2-1 yendi. Maçın kahramanı ise şüphesiz Merih Demiral'dı. Duran top organizasyonlarında attığı iki golle takımını çeyrek finale taşıyan Demiral, performansıyla göz doldurdu.

Bozkurt'lu Gol Sevinci Gündem Oldu

Merih Demiral'ın attığı goller kadar, gol sevincinde yaptığı Bozkurt işareti de büyük dikkat çekti. Golden sonra yaptığı Bozkurt işareti, sosyal medyada en çok paylaşılan görüntüler arasına girdi. Demiral'ın bu hareketi, birçok kişi tarafından tartışıldı ve farklı yorumlara neden oldu.

Avusturya'ya Gönderme

Merih Demiral'ın gol sevincinde Bozkurt işareti yapmasının ardındaki gerçek neden de kısa sürede ortaya çıktı. Avusturya Parlamentosu, 2019 yılında aldığı bir kararla Bozkurt işareti yapmayı yasaklamıştı. Bu karar, Türkiye'de Dışişleri Bakanlığı ve Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) tarafından sert bir şekilde eleştirilmişti. Demiral'ın gol sevinci sırasında yaptığı Bozkurt işareti, bu

Çeyrek Finale Yükseldik

Milli Takımımız, Merih Demiral'ın önderliğinde aldığı bu zaferle EURO 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda çeyrek finale yükseldi. Takımın gösterdiği performans ve birliktelik, taraftarları ve futbolseverleri heyecanlandırdı. Demiral'ın kritik anlarda attığı goller, Türkiye'nin Avrupa'daki iddiasını bir kez daha gösterdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum