MHP ADANA: BAŞIMIZI VERİR, BİRLİKTEN TAVİZ VERMEYİZ

MHP ADANA: BAŞIMIZI VERİR, BİRLİKTEN TAVİZ VERMEYİZ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Yusuf Baş, “Hiç kimse Türk milliyetçilerinin, ülkücülerin iyi niyetini kirli hedeflerine alet edemez. Üniter yapının güvencesi sadece anayasanın ilk dört maddesi değildir.

Orada yazılı olmayan bir de Milliyetçi Hareket’in ve Türk milliyetçilerinin çelikleşmiş iradesi vardır” dedi.

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Baş, yaptığı açıklamada, 16 Nisanda halkın tercihine sunulacak olan anayasa değişikliği paketi hakkında yaklaşık iki aydır çalıştıklarını belirtti.

GECE-GÜNDÜZ, UZAK-YAKIN DEMEDİK

Baş, “Bu süre içerisinde tüm teşkilatlarımızla, milletvekillerimizle, belediye başkanlarımızla el ele vererek oldukça etkili bir program yürüttük. Gece-gündüz, uzak-yakın demedik, ücra köylere kadar bile gidip vatandaşımızı bilgilendirmeyi görev kabul ettik. Devlet imkânlarını arkamıza almadan çok etkili tanıtım çalışmalarını gerçekleştirdik. Hepimiz sağlığımızdan, ailemizden, işimizden, aşımızdan, maddi-manevi fedakârlık yaptık. Bu vesileyle tüm milletvekillerimize, teşkilat başkanlarımıza, Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü Bey başta olmak üzere belediye başkanlarımıza, yöneticilerimize, kadın kollarımıza, mahalle temsilcilerimize teşekkür ediyorum. Allah hepsinden razı olsun” ifadesini kullandı.  

BAHÇELİ’NİN SÖZÜ SÖZÜMÜZDÜR

Saha çalışmalarına devam ettiklerini kaydeden Baş, “Türkiye’nin geleceğini ilgilendiren bir konuda tercih yapacak olan vatandaşlarımıza gidiyoruz. Hem anlatıyoruz, hem dinliyoruz. Hiç kuşku yok ki, bu süreçte bizleri ve halkımızı en iyi aydınlatan Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli olmuştur. Sayın Genel Başkanımızın dün televizyonda canlı yayında verdiği mesajların herkesçe iyi okunması gerektiği açıktır. Sayın Devlet Bahçeli ve Milliyetçi Hareket Partisi, Türk milliyetçileri için kutup yıldızıdır. Bahçeli’nin sözü sözümüz, MHP’nin kararı kararımızdır.” şeklinde konuştu.

BAŞIMIZI VERİR, BİRLİKTEN TAVİZ VERMEYİZ

“Bu devlete, bu millete art niyet besleyenler mutlaka karşılığını alırlar” diyen Baş, “Hiç kimse Türk milliyetçilerinin, ülkücülerin iyi niyetini kirli hedeflerine alet edemez. Üniter yapının güvencesi sadece anayasanın ilk dört maddesi değildir. Orada yazılı olmayan bir de Milliyetçi Hareket’in ve Türk milliyetçilerinin çelikleşmiş iradesi vardır. Dünya üzerimize gelse, yılmayız. Başımızı verir, birlikten ve bütünlükten taviz vermeyiz. Bu duygu ve düşüncelerle referanduma gidiyoruz. Yüce Türk milletinin en doğru kararı vereceğine inanıyor, milli iradeye güveniyoruz. Mutlaka sandığa gidilmeli ve vereceğimiz her bir oyun milli iradeye güç vereceği unutulmamalıdır.” dedi.

ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Bu arada MHP Adana kurmayları çalışmalarına ara vermeden devam ediyorlar. MHP Adana İl Başkanı Yusuf Baş, MHP Adana Milletvekili Seyfettin Yılmaz, Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü merkez ilçe Seyhan’da, MHP MYK Üyesi Adana Milletvekili Muharrem Varlı ise merkez ilçe Sarıçam’da çalışmalarını sürdürdüler. Esnafları ve sivil toplum örgütlerini ziyaret eden, kahvehane toplantılarına katılan Baş, Varlı, Yılmaz ve Sözlü; anayasa değişikliği hakkında halka bilgi verdiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.