MHP Adana İl Başkanı Çağrıda Bulundu! Gençlere Sahip Çıkalım..

MHP Adana İl Başkanı Çağrıda Bulundu! Gençlere Sahip Çıkalım..

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, iftiracı ve hainlere karşı mücadele edilirken, çocukların ve gençlerin ihmal edilmemesi gerektiğini söyledi.

Türk Dünyası Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Adana Şubesi’nin sohbet toplantısına katılan MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, Türk Dünyasının kucaklaşmasına ve birlikte kalkınıp güçlenmesinin önemine vurgu yaptığı konuşmasında, iftiracı ve hainlere karşı mücadele edilirken, çocukların ve gençlerin ihmal edilmemesini ve onlara milli tarih, vatan, bayrak ve ezan sevgisinin aşılanması gerektiğini söyledi.

TÜRK DÜNYASI DAYANIŞMA VE YARDIMLAŞMA DERNEĞİ TOPLANTISI

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, İl Divan Kurulu üyeleri, Adana Ülkü Ocakları Başkanı Cem Tutsoy, MHP Çukurova İlçe Başkanı Hasan Öztuğ,  Akademisyenler, iş adamları ve Türk Dünyası sevdalılarının katılımları, İzzet Koyungözlü’nün sponsorluğuyla bir sohbet toplantısı düzenleyen Türk Dünyası Dayanışma Yardımlaşma Derneği Adana Şubesi Başkanı Ümit Özlü, katılım sağlayanlara teşekkür ettiği sohbet toplantısında, derneğin amaçlarını ve hedeflerini anlattı. Başkan Özlü, Türk Milletinin milli ve manevi hassasiyetlerini göz ardı eden ve Türk Bayrağına saygı duymayanları şiddetle kınadı.

BAŞKAN YUSUF KANLI'DAN TÜRK MİLLETİNİN KUCAKLAŞMASININ ÖNEMİNE VURGU 

Türk Dünyası Dayanışma Yardımlaşma Derneği'nin sohbet toplantısında, Türkiye'nin genel durumu hakkında değerlendirmelerde bulunarak konuşmasına başlayan MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, hiç kimseyi ayırmadan Türk Milleti ile kucaklaşmaya devam ettiklerini belirterek, Türkiye’nin ve Türk Dünyasının kucaklaşmasına, birlikte kalkınmasına ve birlikte güçlenmesinin önemine vurgu yaptı. Türk Milletine, Kahraman Türk Ordusu’na ve Türk Emniyet Teşkilatı’na iftira atan muhalefete mensup bazı siyasilere tepki gösteren Başkan Yusuf Kanlı, milli benliğini bulamayan bu kişilerin en hafif ifade ile ihanet içinde olduklarını söyledi.

GELECEĞİMİZİ EMANET EDECEĞİMİZ ÇOCUKLARIMIZA VATAN, MİLLET VE EZAN SEVGİSİNİ AŞILAMALIYIZ

Türk Milleti ve Devletinin geleceği emanet edilecek gençlere daha fazla sahip çıkılması gerektiğine dikkat çeken MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, ''Türk gençliği geleceğimizdir, umudumuzdur, güvencimizdir. Bu bakımdandır ki geleceğimiz olan çocuklarımıza, gençlerimize evde, okulda, işte milli tarihimizi, vatan, bayrak, ezan sevgisini mutlaka aşılamalıyız.'' dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.