MHP Adana Milletvekili Aday Adayı Neslihan Uzun ''UMUT VERİYOR''

MHP Adana Milletvekili Aday Adayı Neslihan Uzun ''UMUT VERİYOR''

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana Milletvekili Aday Adayı Neslihan Uzun seçim çalışmaları kapsamında ilçe teşkilatları, vakıf, dernek ve çeşitli sivil toplum kuruluşları ve esnaf ziyaretlerini sürdürüyor.

Neslihan Uzun ziyaretleri esnasında kendini tanıtmanın yanı sıra, ülkemizin içinde bulunduğu mevcut durum ve problemler ile aday olup milletvekili seçilmesi durumunda yapacakları hakkında bilgiler veriyor. Ülkemizin 13 yıldır iyi idare edilmediğini belirten Uzun, “Türkiye maalesef liyakatsiz, beceriksiz, daha da kötüsü emperyalist ülkeler tarafından güdümlü bir zihniyetin elinde tarihinin en karanlık dönemlerinden birini yaşıyor. Siyasal, sosyal, ekonomik ve diğer alanlarda birçok sıkıntısı bulunan Türkiye bu çıkmazdan bir an evvel kurtulmalıdır” dedi.

Neslihan Uzun, şunları söyledi: “Ülkemizin geleceği için, çocuklarımızın daha iyi şartlarda yaşaması için kim olursak olalım hepimize sorumluluklar düşmektedir. Önümüzde bir seçim vardır, bu seçimde Genel Başkanımızın liderliğinde teslimiyetçi zihniyete karşı milli duruşunu asla bozmayan Milliyetçi Hareket’e omuz verme zamanıdır. MHP ülkemizin her yerinde bütün il ve ilçe teşkilatlarımızla, belediyelerimizle dimdik ayaktadır. Allah’ın izniyle, bu asil duruşun, birlik beraberlik ruhunun, halka hizmet aşkının 7 Haziran seçimlerinde en iyi şekilde karşılığı alınacaktır. Bu fırsatın en iyi şekilde değerlendirilmesi lazımdır Size güveniyor, size inanıyoruz. Milliyetçi Hareket Partisi’nin kadrolarına desteğinizi bekliyoruz” ifadelerini kullandı. 

Neslihan Uzun Memurun, işçinin, emeklinin, esnafın, çiftçinin, kısaca dar gelirli vatandaşlarımızın her ekonomik olarak her geçen gün daha kötüye gittiğini ifade ederek “Ama AKP hükümeti ve yöneticileri, kendi oluşturdukları zenginleriyle, kendi yakın çevreleri ve çocuklarıyla refah içinde yaşamaya devam ediyorlar, zenginliklerine zenginlik katıyorlar. Dar gelirlilere ise ancak zam ve daha fazla çalışma daha az kazanma düşüyor. Bunların adalet ve kalkınmaları ancak kendileri için” dedi.

 

Kaynak:ÜlkücüMedya

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.