MHP' Adana “Nevruz Turan’ın ortak bayramı”

MHP' Adana “Nevruz Turan’ın ortak bayramı”

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Baş’tan Nevruz Bayramı mesajı…

“Zulmün egemen olduğu Dünya, eminiz ki Turan’la sükûnet bulacaktır. Bir Turan bayramı olan Nevruz’u da bu inanç ve duygularla idrak ediyoruz.”

 

“Nevruz Turan’ın ortak bayramı”

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Yusuf Baş, “Zulmün egemen olduğu Dünya, eminiz ki Turan’la sükûnet bulacaktır. Bir Turan bayramı olan Nevruz’u da bu inanç ve duygularla idrak ediyoruz.” dedi.

TÜRK DÜNYASININ ORTAK HEYECANI

Nevruz Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayınlayan Yusuf Baş, “Nevruz Bayramı tüm Türk dünyasının ortak dili, ortak sevinci, ortak coşkusu ve yarınlarla ilgili her yıl tazelenen umududur. Balkanlardan Çin Setti’ne kadar uzanan Dünyanın en geniş coğrafyasında Türklerin var olduğu yer yerde 21 Mart, sadece baharın müjdesi değil, hepimizin ortak bayramıdır. Zulmün egemen olduğu Dünya, eminiz ki Turan’la sükûnet bulacaktır. Bir Turan bayramı olan Nevruz’u da bu inanç ve duygularla idrak ediyoruz.” diye konuştu.

SEVGİYİ, BİRLİĞİ, BEREKETİ TEMSİL EDER

Yusuf Baş “Ata yurtlarımızda asırlarca kutlanan ve anayurdumuzda ise yakın tarihlerde idrak edilmeye başlanan Nevruz Bayramı; birliği, beraberliği, sevgiyi, heyecanı, umudu, bereketi, iyiyi, güzelliği, barış ve huzuru temsil eder. Yürekler bu duygularla dolup taşar, bu güzel duygularla arınır, gözler bu duygularla parıldar, eller aynı duygularla buluşur.” ifadesini kullandı.

İSTİSMAR EDİLMESİNE HALKIN RIZASI YOKTUR

Baş, “Bu vesileyle ifade etmek gerekir ki; Nevruz’un, emperyalizmin uşaklığını yapan devlet ve millet düşmanlarınca istismar edilmesine bu halkın rızası yoktur, olmayacaktır. Sokakta lastik yakıp olay çıkaran çete artıkları ise, milletimizin asli unsuru olan, Türkiye Cumhuriyeti’nin onurlu hiçbir vatandaşını temsil etmemiştir, edemeyecektir. Temennimiz, bu güzel bayramın tüm Türk dünyasında olduğu gibi yurdumuzda da en güzel şekilde idrak edilmesi, yaşanması ve yaşatılmasıdır” dedi.

EN İÇTEN DUYGULARLA KUTLUYORUM

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Baş, mesajını şu ifadelerle tamamladı:

“Bu duygu ve düşüncelerle, Adanalı vatandaşlarımızın Nevruz Bayramını en içten duygularla kutluyor, Nevruz’un, kederde ve kıvançta aynı duyguları yaşayan aziz milletimizin birlik ve beraberliğinin pekişmesine, saflarımızın sıklaşmasına, sevgi ve saygı bağlarının kuvvetlenmesine vesile olmasını diliyorum.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.