MHP Adana'dan Flaş Miting Açıklaması Geldi

MHP Adana'dan Flaş Miting Açıklaması Geldi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin katılımlarıyla 18 Aralık 2022 tarihinde Mersin’de gerçekleştirilecek olan 2023'e Doğru Aday Belli, Karar Net temalı miting konusunda açıklamalarda bulunan MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, mitinge katılım için Adana’da hazırlıkların sürdüğünü belirterek, tüm vatandaşları mitinge davet etti.

MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin önemli mesajlar vereceği 18 Aralık 2022 tarihinde Mersin’de düzenlenecek “2023'e Doğru Aday Belli, Karar Net” temalı açık hava toplantısı için Adana’da hazırlıklar devam ediyor. Bu kapsamda önce MHP Mersin İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli’ye ziyarette bulunan MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, Adana’da ise il yöneticileriyle, ilçe başkanlarıyla, belediye başkanlarıyla bir dizi toplantılar yaparak, mitinge katılım konusunda planlama ve koordinasyonu istişare etti.

ADANA'DAN GÜÇLÜ BİR KATILIM DESTEĞİ SAĞLANACAK

MHP Mersin mitingine Adana'dan verilecek destek konusunda açıklamalarda bulunan MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, ''Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’nin liderliğinde ‘Lider ülke Türkiye’ misyonuyla çalışan, Türk milletinin birliği, dirliği, huzuru için mücadele eden Milliyetçi Hareket Partisi, bir önemli mitingi daha gerçekleştirecektir. Komşu ilimiz Mersin’de yapılacak açık hava toplantısına bizler de teşkilatlarımızla en güçlü şekilde katılım sağlayacağız.'' dedi.

MHP MERSİN MİTİNGİMİZE TÜM VATANDAŞLARIMIZ DAVETLİDİR

Mersin Millet Bahçesi'nin yanında bulunan alanda gerçekleştirilecek olan mitinge tüm vatandaşları davet eden MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, “Bugüne kadar yapılan tüm mitinglerde olduğu gibi Mersin’de düzenlenecek miting de gerek halkımızın teveccühü, gerekse verilecek mesajlar, ortaya konacak irade ve kararlılık; terör örgütlerini üzerimize gönderen, mavi vatanımızda işgal ve istilaya yeltenen sömürgeci güçler ve piyonlar başta olmak üzere yine dosta güven, düşmana korku salacak.'' dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.