MHP ALANYA İLÇE BAŞKANI MUSTAFA TÜRKDOĞAN OLUYOR

MHP ALANYA İLÇE BAŞKANI MUSTAFA TÜRKDOĞAN OLUYOR

Antalya İl Teşkilatı'ndan gelen yazıyla MHP İlçe Başkanı Hilmi Er ve ekibi görevden alındı. Er, partinin mührünü, evraklarını ve parti bürosunun anahtarını İl'e teslim etti

MİLLİYETÇİ Hareket Partisi'nde (MHP) aylardır gündemde olan arınma mevismi, dün öğleden sonra gerçekleşti.

Resmi yazı dün Alanya Kaymakamlığı'na da gönderildi. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Şevkat Çetin'in imzasının bulunduğu görevden alma yazısının fotokopisini teslim aldıklarını, ancak bunun aslını istediklerini söyleyen MHP İlçe Başkanı Hilmi Er, "Görevden alınma kararı doğru ama şu an için herhangi bir açıklama yapmayacağım.

Hilmi Er ve ekibi, 11 Ocak 2015 tarihinde yapılan MHP İlçe Kongresi'nde yönetimi, devralmıştı.

İL'DEN GELEN EKİBE DEVRETTİLER

Öte yandan, MHP İl Başkanı Mustafa Aksoy imzasıyla Antalya'nın Alanya, Serik, Konyaaltı, Döşemealtı, Kumluca, Elmalı, Kaş ve Muratpaşa ilçelerindeki yönetimlerin lağvedildiği ve yerlerine atama yapılacağı öğrenildi.

Antalya İlçe Teşkilatlardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Mustafa Türkdoğan, görevden almalar konusunda bürokrasi işlemlerini sürdürürken, edinilen bilgilere göre görevden alınan tüm ilçelerde İl Teşkilatı'nın görevlendirdiği partililerin bulunduğu, Alanya'ya görevlendirilen İl Başkan Yardımcısı Mustafa Kemal Çörekçi ve Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Sünbül'ün ise MHP Alanya İlçe Teşkilatı'ndan evrakları, mührü ve parti bürosunun anahtarlarını teslim aldığı öğrenildi. Alanya'da yönetimden el çektirilen Hilmi Er'in yerine kimin atanacağı noktasında MHP Genel Merkezi'nden gelecek karar beklenirken, bu ismin büyük olasılıkla Mustafa Türkdoğan olabileceği iddia ediliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.