MHP Burdur: Ülkücü Kadroların Takipcisiyiz

MHP Burdur: Ülkücü Kadroların Takipcisiyiz

MHP Fetö'den haksız yere alınan ülkücü kadroların takipcisidir.

Ülkemiz 15 Temmuz girişiminden sonra hassas bir dönemden geçmektedir.

Bu hassas dönemde herkes üzerine düşeni yerine getirmek için gayret etmelidir. Bu konuda Genel Başkanımız sayın Devlet Bahçeli bey ve MHP üzerine düşeni yapmaktadır.

Kamuoyunu yakından ilgilendiren FETÖ belasından dolayı açığa alma, gözaltı ve ihraç kararlarında güvenlik güçlerimiz ve adalet mekanizması kurunun yanında yaşın da yakılmaması için özen göstermeli, siyasette ve halkımızda oluşan “Yenikapı ruhu” zedelenmemelidir.

Sayın Bahçeli yıllarca FETÖ’ye ve yapılanmasına dikkat çekmiş ama dikkate alınmamıştır. Şimdi uyarılarının kıymeti anlaşılmaktadır.

Her şeye rağmen, yine Sayın Bahçeli devletin yanında hamisi konumundadır.

MHP Genel Merkezi, bu hususta oluşturduğu birimde bize başvuruda bulunan arkadaşlarımızın hukuki durumunu değerlendirerek, suçsuz yere açığa alınan veya gözaltında tutulan Ülkücü-Milliyetçi-Atatürkçü vatansever kadroların haklarını gerek Başbakanlık ve gerekse ilgili kuruluşlar nezdinde sıkı sıkıya takip etmekte, ciddi anlamda taramadan geçirilerek FETÖ ile ilgisi bulunmayan kardeşlerimizin serbest bırakılmasını sağlayabilmektedir.

Son günlerde kasıtlı olarak çıkarılan, “MHP Genel Merkezi ve Sayın Bahçeli’nin konuya ilgisiz kaldığı” haberleri düzmecedir ve halkımız olanı biteni bütün çıplaklığı ile takip etmektedir.

Değerli Basın Mensupları,

15 Temmuz akşamının erken saatlerinden beri, adeta “devlete kol kanat geren” ve Ankara’da Genel Merkez binamızda olaylara hâkim durumda bulunan liderimiz Devlet Bahçeli Bey, Ülkücü Hareket’in lideri olarak, “önce ülkem” felsefesi ile, gerek FETÖ ve gerekse PKK terör örgütleri ile mücadelede fedakarca çalışmalar yapmaktadır.

Bildiğiniz üzere, AKP hükümetine terörle mücadeleyle ilgili konulardaki yasal düzenlemelerde destek vermekte, gerek Hükümetten ve gerekse Cumhurbaşkanlığından gelen çağrılara cevap vererek “Yeni kapı ruhu”na uygun davranmaya çalışmaktadır.

Ancak, hala Sayın Liderimizin AKP’ye payandalık ettiğini söyleyenler, ne yazık ki memleket menfaatine konuşmamaktadırlar.

Ülkemiz içeriden ve dışarıdan kuşatılmış durumdadır. Önümüzü iyi görmek, millet ve vatan uğruna gerekli tedbirleri hemen uygulamaya koymak zorundayız.

Sayın Liderimizin açıkladığı gibi, “Ahtapot gibi yargıda, TSK’de, YÖK’te, Emniyet’te, basın-yayında, siyasi partilerde, iş âleminde her yeri sarmış olan FETÖ’nün, MHP’de yer bulamayınca Bahçeli ve MHP üzerinde kumpas girişimi başarısızlıkla sonuçlanmıştır.

Sayın Bahçeli’nin uzun zaman önce istediği OHAL, geç de olsa uygulamaya konulsa da, Doğu ve Güneydoğu’da PKK ve siyasi uzantılarına karşı hala hoşgörü gösterildiği görülmektedir.

Nitekim, 14 bin PKK’lı öğretmenin başka yerlere tayin edileceği açıklaması MHP’nin ikazları üzerine “açığa alınacağı ve sonucunda ihraç edileceği” şeklinde bizzat Başbakan tarafından açıklanmak durumunda kalmıştır.

PKK/HDP kirli işbirliği, bugünlerde askerimizin milli duruşuyla sergilediği PKK operasyonlarında yaşadığı şokları atlatmak için salvolara ve tehditlere başvurmaktadır. Devletimiz bu kimliksizlere haddini mutlaka bildirmeli, Meclis’te dokunulmazlıklar kaldırılmışken haddini aşan bu PKK uzantıları hakkında hukuki işlemi bir an önce yapmalıdır.

Bu şekilde her gün haberini alarak kahrolduğumuz şehitlerimizin hakkını da azıcık da olsa ödemiş olacağız.

Değerli Burdurlular,

Gün, kavga değil, birlik olma zamanıdır.

El ele vermek, yaralarımızı sarmak zamanıdır.

Bahçeli liderliğinde MHP’nin sergilediği milli duruşun, Türk milletinin teveccühüne mazhar olması doğaldır.

Ülkemizde akıtılan kanın durması, yapılan operasyonların hukuk ve demokrasi kuralları içinde gerçekleşmesi, haklı ve haksızın ayrılması, halkın huzur ve milli birliğimizin tesisi için bir arada olmalı, siyasi oy kaygılarıyla hareket etmemeliyiz.

Ülkücü Hareket, daima Türk milletinin yanında ve hizmetindedir.

Artık kimse gelecek kaygısı taşımamalı, ülkenin kalkınması, milli ordumuzun desteklenip güçlü kalınması, milletin refah içinde yaşaması için gayret etmelidir.

Bu vesile ile yüce Türk milletinin ve kıymetli Burdur halkının yaklaşan Kurban Bayramını tebrik ediyor, Cenab-ı Hak’tan sağlık, huzur, barış, mutluluk içinde ve terörsüz bir bayram diliyorum.

Ne mutlu Türküm diyene!

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.