MHP KOZAN'DAN DEVLET BAHÇELİYE TAM DESTEK

MHP KOZAN'DAN DEVLET BAHÇELİYE TAM DESTEK

MHP Kozan İlçe Başkanı Nihat Atlı, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Kerkük ile ilgili kullandığı “5000 Ülkücü gönüllü göreve hazırdır” ifadesine destek vererek “Liderimizin emrindeyiz, Kerkük için göreve hazırız” dedi.

MHP KOZAN İLÇE BAŞKANI NİHAT ATLI: “HAZIRIZ, EMRİNDEYİZ”

Barzani’nin referandumu ile ilgili olarak “En az 5000 Ülkücü gönüllü başta olmak üzereTürkmenlerin yaşadığı Türk kentlerindeki varlık,birlik ve dirlik mücadelesine katılmak üzere hazır beklemektedir. Türkmenler sahipsiz ve yalnız değildir. Acı verici etnik soykırıma, vatansızlığa da asla terk edilmeyeceklerdir. Kararımız kesin, duruşumuz net, sözümüz senettir.” Ifadelerini kullanan Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye destek giderek büyüyor.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli,ye bir destek de MHP Kozan İlçe Başkanı Nihat Atlı ve teşkilatından geldi. Sosyal medya üzerindenkonu ile ilgili açıklama yapan Başkan Atlı, “Kerkük Türk’ün öz vatanıdır. Kerkük Türk Milletinin ta kendisidir. Liderimiz, Türkmen Beyimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin açıklamaları bizlere emirdir. Bizler de MHP Kozan İlçe Teşkilatı olarak Liderimizin emrinde, Kerkük için göreve gönüllüyüz, hazırız.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.