MHP Lideri Bahçeli’den müthiş buluşma

MHP Lideri Bahçeli’den müthiş buluşma

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Ülkücü camianın sanatçılarıyla iftar sofrasında bir araya geldi.

Ülkü Ocakları Genel Merkezi sosyal faaliyetler biriminde hizmet eden sanatçılarla iftar yemeğinden 2 Saat önce Büyük bir Toplantı gerçekleştiren Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Olcay Kılavuz Sanatçılara hizmet plaketi takdim etti .

MHP belediyelerinin dışındaki belediyelerin kültür etkinliklerinde sahne alabileceklerini söyleyen Kılavuz, “Bizim Ülkücü Sanatçılarımıza güvenimiz tamdır bizleri her kültür ortamında temsil edeceklerine inanıyorum. Ulu Allah hak yolda şanınızı yüceltsin” dedi.

afa8aa7c-63cd-4b42-adf1-7fe5a747a609.jpg

23 SANATÇI KATILDI

Sanatçılarıdan bazıları Ali Kınık, Osman Öztunç, Mustafa Yıldızdoğan, Zafer İşleyen, Gökhan Tekin , Atila Yılmaz, Aşık Sefai, Ahmet Şafak, Kaya Kuzucu . 23 Sanatçıdan oluşan toplantıda keyifli sohbetler edilip resimler çektirildi.

İftar Saatlerinde tekrar bir araya gelen sanatçılar MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin de katılımıyla iftar sofrasında buluştu.

4388a4f1-452a-4032-af0a-3335787ed130.jpg

ÖZTUNÇ, KINIK VE YILDIZDOĞAN ARASINDAKİ ESPİRİLİ DİYALOG

İftar sonrası sohbet Samimi bir ortamda geçerken Sevilen iki ünlü İsim Ali Kınık ve Osman Öztunç birbirinden hiç ayrılmadı hatta Sanatçı Mustafa Yıldızdoğan’ın yanlarına yaklaşıp siz hiç birbirinizden ayrılmazmısınız kardeşim diye seslendi. Bu anlamlı buluşmada Lider Bahçeli sanatçılara hem keyifli hem de duygusal anlar yaşattı.

İftar sonrasında yaklaşık 1 saat sohbet eden Lider Bahçeli, Başbuğ Alparslan Türkeş’le olan anılarının siyasi ve sanatsal yüzünü değerlendirirken hem hüzünlendirdi hem de Ferdi Tayfur hayranlığı esprisiyle sanatçıları güldürdü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.