MHP’li İsmail Özdemir: “Vatanımızda Gözünüz Varsa Size Bu Toprakların Altını Vaat Ediyoruz”

MHP’li İsmail Özdemir: “Vatanımızda Gözünüz Varsa Size Bu Toprakların Altını Vaat Ediyoruz”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, partinin Kayseri İl Başkanlığı ve ilçe başkanlıkları yönetim kurulu tanıtım toplantısında gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Toplantı, Kadir Has Kongre Merkezi’nde saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Kuran-ı Kerim tilavetiyle devam eden programda, MHP’nin liderliğinde millî ve manevi değerlere sahip çıkılacağı vurgulandı.

Lider Devlet Bahçeli'ye Sadakat Mesajı

Toplantının açılış konuşmasını yapan MHP Kayseri İl Başkanı Enes Ertuğrul Kalın, görevini şeref ve gururla yerine getireceğini belirterek şunları söyledi:
“Liderimiz, Türkmen Beyimiz Devlet Bahçeli’nin çizgisinde ilerleyerek, partimizi Kayseri’de daha da ileriye taşıyacağız. Kayseri’de sıkılmadık el, çalınmadık kapı bırakmadan hemşehrilerimizle kucaklaşacağız. Dünya Türklüğünün umudu olan Milliyetçi Hareket, her zaman milletimizin çıkarları için çalışacaktır.”

MHP'li Ersoy: “Lidere Sadakat Vazgeçilmezdir”

Toplantıda konuşan Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, MHP’nin 56 yıllık şerefli geçmişine vurgu yaparak, “Bizim hareketimizde şehitlerimiz, taş medreselilerimiz var. Sadakat bizim için vazgeçilmezdir. Zaman zaman içimizde farklı görüşler olabilir, ama biz bir aileyiz ve her zaman liderimize sadakatle bağlıyız” dedi. Ersoy, Devlet Bahçeli’nin liderliğinde zorlukları aşacaklarını belirtti.

İsmail Özdemir’den Sert Mesajlar: “Topraklarımızın Altını Vaat Ediyoruz”

MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, Türk-İslam coğrafyasında barış ve güvenlik için birlikte hareket etme zorunluluğuna dikkat çekti. Kuzeydeki Rusya-Ukrayna savaşı ve güneydeki İsrail-Filistin çatışmalarına değinen Özdemir, bölgede yaşanan gelişmelerin Türk milletini hedef aldığını ifade etti.

Özdemir, İsrail'in Ortadoğu’daki genişleme politikalarına atıfta bulunarak, “Bugün İsrail, Filistin ve Lübnan’ın yanı sıra Suriye, Irak, Ürdün ve Suudi Arabistan’dan da toprak elde etmeye çalışıyor. Bu planların temelinde İslam coğrafyasını parçalama amacı var” dedi.

Özdemir, konuşmasının sonunda şu sert ifadeleri kullandı:
“Bugün Türk milleti, İslam’ın sancaktarı olarak her zaman Allah ve Resulü’nün yanında olmuştur. Vatanımıza göz dikenlere ise bir mesajımız var: Sizlere bu toprakların altını vaat ediyoruz. Cesareti olan, buyursun Türk milletinin karşısına çıksın!”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.