MHP'li Ruhi Ersoy'dan MHP Adana'ya Ziyaret

MHP'li Ruhi Ersoy'dan MHP Adana'ya Ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) MYK Üyesi Osmaniye Milletvekili Ruhi Ersoy, MHP MYK Üyesi İbrahim Özyavuz, Adana Büyükşehir Belediye eski Başkanı Aytaç Durak; MHP Adana İl Başkanı Sertan Duran’ı ziyaret ettiler.

ERSOY VE ÖZYAVUZ’DAN ZİYARET

MHP Adana İl Başkanı Sertan Duran’a “Hayırlı olsun” ziyaretleri yoğun şekilde devam ediyor. Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi Osmaniye Milletvekili Doç. Dr. Ruhi Ersoy, MHP MYK Üyesi İbrahim Özyavuz da, Sertan Duran’ı ziyaret ederek, görevinden ötürü tebrik edip, başarı dileklerinde bulundular.

ERSOY: YERELDEKİ İDDİAMIZ GÜÇLENEREK DEVAM ETMEKTE

Ersoy, ziyaretinde yaptığı konuşmada “Dün, Başbuğ merhum Alparslan Türkeş ile bugün ise Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli liderliğinde devletimizi ve milletimizi her türlü iç ve dış saldırılara karşı çelikleşmiş bir ruh, sarsılmaz bir irade ile müdafaa eden Milliyetçi Hareket Partisi’nin, yerelde de önemli iddiaları vardır. Diğer yerlerde olduğu gibi partimizin temelinin atıldığı Adana’da, yanı sıra Osmaniye ve Mersin’in bulunduğu güney kuşağında diğer yerlerde birçok il ve ilçelerimizde, dağda, bayırda, dört bucakta yerel hizmetlerin sunumunda bu iddiamız güçlenerek devam etmektedir. Partimizin seçkin kadroları, sadece milli meselelerde değil, vatandaşlarımızın gereksinim duyduğu hizmetlerin üretilmesinde de onur ve güvenç membaıdır. Ocak başkanlığı, ilçe başkanlığı yapmış, bu işin mutfağından gelen Sertan Duran başkanımızın devraldığı bayrağın daha yukarılara çıkarılacağına yürekten inanıyorum. Hayırlı, uğurlu olsun” dedi.

AYTAÇ DURAK’TAN BAŞARI DİLEĞİ

Adana’da uzun yıllar Büyükşehir Belediye Başkanı olarak görev yapan Aytaç Durak da, MHP Adana İl Başkanı Sertan Duran’ı ziyaret etti. Durak, Duran’ın çalışkan bir kişiliğe sahip olduğunu, MHP’de gençlikten yetişen bir nesli temsil ettiğini belirterek, hayırlar diledi, başarı temennisinde bulundu. Adana üzerine sohbet yapılan ziyarette Aytaç Durak, yazdığı bir kitabı da Duran’a hediye etti.

MHP Adana İl Başkanı Sertan Duran, ziyaretlerden büyük memnuniyet duyduğunu belirterek teşekkür etti. Duran “Adana’da inşallah el ele vererek teşkilatımızı daha iyi yerlere getirmek ve bulunduğumuz kenti daha iyi seviyelere çıkarmak arzusundayız. Bunu tek başımıza değil, Adana yönetiminde yetkisi, etkisi olan her kesimle birlikte yapacağız.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.