MHP'li Sadir Durmaz'dam MHP'ye İhanet Eden Çakma Ülkücülere Sert Tepki

MHP'li Sadir Durmaz'dam MHP'ye İhanet Eden Çakma Ülkücülere Sert Tepki

MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, MHP Kurultaylarında nöbetçi Genel Başkan Adaylığı yapan çakma Ülkü Devlerine fena çaktı.

2023 seçimleri yaklaşırken içinde büyüttüğü bölücü söylemlerini kusmaya başlayan Ali Babacan'a ses çıkarmayan MHP Kurultaylarında nöbetçi Genel Başkan Adaylığı yapan çakma Ülkü Devlerine tepki gösteren MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Sadir Durmaz, konu MHP olunca hadsizce açıklama yapanların Türklüğü ve Milli silahları hedef alan Ali Babacan'ın söylemlerini duyunca kafayı kuma gömme stratejisi uyguladıklarını söyledi.

ALİ BABACAN İÇİNDE BÜYÜTTÜĞÜ BÖLÜCÜ SÖYLEMLERİ AÇIĞA VURUYOR

Anadolu insanının ifadesiyle ''davar çobanı tutulmayacak'' Selamsız Babacan içinde büyüttüğü bölücü söylemlerini bir bir açığa vuruyor. Babacan’ı dinleyince, PKK'nın siyasi uzantısı HDP’den bir farkının olmadığını, aynı merkezden yönlendirildiklerini düşünmeden edemiyor insan! Türk milletinin değerlerinden bihaber Babacan, etnik kimlikler üzerinden ayrışmayı körüklüyor, Türklüğün Anayasadan çıkarılmasını teklif ederek ihanet kusuyor, küresel güçleri bile zora sokan milli savunma sanayimize düşman gözüyle bakıp, FETÖ ağzıyla! değerlendirmeler yapıyor!

MHP'YE İHANET EDEN ÜLKÜ DEVLERİ! NEDEN KAFANIZI KUMA GÖMÜYORSUNUZ?

Konu MHP olunca haksız eleştiri, hadsiz açıklamalarda sınır tanımayan, MHP’de genel başkan adaylığından sonra Babacan’ın MYK üyeliğine fit olan büyük dava adamı! Ramiz Ongun ve İP partisinde LGBT'yi savunanlarla, terörist başının ev hapsine çıkarılmasını arzulayanlarla omuz omuza siyaset yapan kurultaylarımızın nöbetçi Genel Başkan adayları, sözde ülkü devleri! sizler Babacan’ın bu açıklamalarına katılıyor musunuz yoksa karşı mısınız? Zira ne zaman genel başkanlarınız, partilileriniz, mesai arkadaşlarınız, sözde savunduğunuzu iddia ettiğiniz değerlerin tam aksine bir açıklama yapsa kafanızı kuma gömüyorsunuz da!

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.