MHP'li Varlı'dan Ülkücü Medya'ya özel açıklamalar

MHP'li Varlı'dan Ülkücü Medya'ya özel açıklamalar

MHP MYK Üyesi, Adana Milletvekili Muharrem Varlı Ülkücü Medya'nın sorularını yanıtladı...

Anayasa değişikliği referandumunun Milliyetçi Hareket Partisi'nin iç meselesi haline dönüştürülmeye çalışıldığını ifade eden Varlı, Türk Milleti'nin geleceğinin teminatının Milliyetçi Hareket Partisi olduğunu vurguladı

İşte o soru ve MHP MYK Üyesi, Adana Milletvekili Muharrem Varlı'nın cevapları...

"TEK PATRON DEVLET BAHÇELİ"

Ülkücü Medya: Adana'dan başlayalım... Adana'da ilçe kongreleri devam ediyor, şimdilik tek liste halinde gidiliyor. "Milliyetçi Hareket Partisi'nin Adana'daki patronu Muharrem Varlı" gibi söylemleri duyuyoruz. Neler söyleyeceksiniz bu konuda?

Muharrem Varlı: Milliyetçi Hareket Partisi ticari kaygıyla hareket eden bir ticarethane değil, asırları aşan Türk Milliyetçiliği ideolojisinin siyasi temsilcisidir. Patronluk ticarethanelerin, sermayeye dayalı kurumların işidir. Fakat birileri Milliyetçi Hareket Partisi'nin Adana teşkilatlanmalarının ardında bir isim arıyorsa, bunu patronluk olarak atfediyorsa o isim yalnızca Liderimiz, Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'dir. Bu hareket ve bu hareketin evlatları yalnızca Lider'inin emrindedir.

"İLK DÖRT MADDE TEMİNAT ALTINDA"

Ülkücü Medya: Referandum çalışmaları nasıl gidiyor? Adana'da sahada çalışmalarınızı sürdürüyorsunuz... Neler gözlemliyorsunuz? Vatandaşın tepkisi nasıl?

Muharrem Varlı: Vatandaşın kafasında hala soru işaretleri var. Üniter yapının değişeceği düşünülüyor. Ancak öyle bir üniter yapı değişikliği söz konusu değil anayasada. İlk dört maddenin teminat altına alındığı, rejim değişikliğinin değil hükümet kurma sisteminin değiştiği bir anayasa.

"YAKIŞIKSIZ BULUYORUM"

Ülkücü Medya: Süreçte MHP içerisindeki muhalifler de çalışma sürdürüyor, hayır kampanyaları yürütüyorlar. Nasıl değerlendiriyorsunuz?

Muharrem Varlı: Biz Milliyetçi Hareket Partisi olarak herkesin düşüncesine saygılıyız. Evet diyen de hayır diyen de olabilir, demokrasiye yakışan da budur. Ancak birileri çıkıp hayır kampanyaları üzerinden Liderimiz, Genel Başkanımız Devlet Bahçeli'yi hedef alıyor. Dün hasbelkader partimiz içerisinde siyaset yapanların bugün çıkıp da şahsi menfaat arayışlarının karşılığını bulamadıkları için Devlet Bahçeli'yi hedef alan söylemlerde bulunmaları yakışıksız.

"BU ANAYASA ÜLKÜCÜLERİN"

Ülkücü Medya: Son olarak söylemek istedikleriniz, bir mesajınız var mı?

Muharrem Varlı: Şunu son olarak altını çizerek ifade etmek istiyorum. Milliyetçi Hareket Partisi hiç bir zaman ülkenin geleceğini tehdit altına sokacak bir işin altına imza atmaz. Bu anayasa ülkücülerin...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.