MUSTAFA PEHLİVANOĞLU'NU ANLATAN ANKARA YAZI FİLMİ NE ZAMAN VİZYONA GİRECEK?

MUSTAFA PEHLİVANOĞLU'NU ANLATAN ANKARA YAZI FİLMİ NE ZAMAN VİZYONA GİRECEK?

Ülkücü Şehit Mustafa Pehlivanoğlu'nun hayatını anlatan 'Ankara Yazı-Veda Mektubu' filminin ne zaman vizyona gireceği açıklandı.

12 Eylül Darbesi'nin ardından tutuklanarak hapse giren ve sonrasında idam edilen Ülkücü Şehit Mustafa Pehlivanoğlu'nun hayatını anlatan 'Ankara Yazı-Veda Mektubu' filminin ne zaman vizyona gireceği açıklandı. Filmin Şubat ayı sonunda vizyona girmesi bekleniyor.

Ülkücü şehit Mustafa Pehlivanoğlu’nun hayatını konu alan Ankara Yazı – Veda Mektubu adı verilen sinema filmi çekimleri tamamlandı. Filmin montajının bitmesinin ardından ne zaman vizyona gireceği merak konusu olmuştu. 

Türk Sinemasının 100. yılı etkinlikleri kapsamında desteklenen 33 yapımdan biri olan Ankara Yazı, Veda Mektubu, Adana Büyükşehir Belediyesi’nin Altınkoza adlı şirketinin de katkısıyla Adana ve ilçelerinde çekildi.
 
Filmin başrollerinde İpek Tuzcuoğlu, Gürkan Uygun, Ümit Acar, Burçin Abdullah, Münir Can Cindoruk ve birçok ünlü sinema sanatçısı ile birlikte yerel ülkücü karakter de görev aldı. Filmin yönetmenliğini ise çok sayıda ödüle sahip olan tecrübeli isim Kemal Uzun üstlendi.
 
 
Mustafa Pehlivanoğlu’nun ailesinden izin alınan filmin bütçesi yaklaşık 3 milyon TL bütçeye sahip. Hala montajları süren Ankara Yazı – Veda Mektubu adlı filmin Şubat ayı sonunda Türkiye genelinde 200'ü aşkın salonda vizyona girmesi bekleniyor.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.