OCAKTA’BU OYUNUNA BÜYÜK İLGİ

OCAKTA’BU OYUNUNA BÜYÜK İLGİ

Bir süre önce ülkücü hareketin beğenisine sunulan OCAKTA’BU oyunu, büyük bir beğeniyle karşılanırken, oyunun Türkiye’nin değişik il ve ilçeleri yanı sıra Avrupa’daki gurbetçilerimizden de talep edilmesi yüzleri güldürdü

İstanbul Ülkü Ocakları’nca uzun uğraşlar sonucu hazırlanan OCAKTA’BU oyununun satışa sunulmasının ardından talep patlaması yaşandı. İstanbul’dan sonra Anadolu’ya da hızla yayılmaya başlayan oyun için Avrupa’da yaşayan gurbetçilerimizden de talep geldiği öğrenildi.

OCAKTA’BU oyununu temin eden ülküdaşlarımız, sosyal medyada dostlarıyla bu güzel oyunu oynarken çektirdikleri fotoğrafları paylaşmaları oyuna olan ilginin daha da artmasına sebep oldu. Özellikle ülkücü ailelerin OCAKTA’BU oyununu çocuklarıyla oynadıkları fotoğraflar büyük beğeni aldı.

Ülkücü Medya Haber sitemize konuyla ilgili açıklama yapan İstanbul Ülkü Ocakları İl Başkan Yardımcılarından Emre Yüksel, ülkücü hareketin OCAKTA’BU oyununa büyük ilgi göstermesinin kendilerini sevindirdiğini dile getirerek şunları söyledi: “Bizim sevincimiz oyunun çok satılmasından dolayı değil, bizim sevincimiz böyle büyük bir hizmete gösterilen yoğun ilgi ve hareketimizin bu yöndeki önemli bir ihtiyacına cevap verebilmemizdir. Amacımız, genç nesillerin bilgi birikimini artırmak. Oyun oynarken bile bunu başarabiliyorsak ne mutlu bize”

Ülkücü gençliğin yetişmesinde kendilerine çok büyük görevlerin düştüğünü belirten Yüksel, “Elbette OCAKTA’BU oyunu bu alanda yaptığımız hizmetlerden sadece biri. Oyunu daha da geliştirmeyi planlıyoruz hatta genç ülkücülere faydalı olacağına inandığımız yeni oyunlar üzerinde de çalışıyoruz. Bu çalışmada emeği olan, bizlere destek veren herkese teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

 

OCAKTA’BU OYUNUNU NASIL TEMİN EDECEKSİNİZ?

 

E-POSTA: om TELEFON: +(90) 212 599 12 99

 

İNTERNET SİTESİ: www.ocaktabu.com

 

Eğlen, Öğren, Kazan: OCAKTA’BU OYUNU NEDİR?

* OCAKTA’BU; başta Türk ve İslam tarihi olmak üzere kültür dünyamızda önemli 816 kelime içermektedir.

 

* OCAKTA’BU; kendini ifade etme becerisini kuvvetlendirmek ve kelime haznesini geliştirmek için hazırlanmış eğlenceli bir oyundur.

 

* OCAKTA’BU oyunuyla gençlerimize kısa sürede önemli olayları ve şahsiyetleri özellikleriyle birlikte öğretilmesi amaçlanmaktadır.

 

* OCAKTA’BU sayesinde gençlerimiz Hocalı Katliamı’nı, Doğu Türkistan’daki dramı, Kerkük’teki feryadı, Karabağ’daki işgali, Kırım’daki mücadeleyi anımsayacak böylece millî kültür ve ülkü tazeliğini koruyacaktır.

 

* OCAKTA’BU “Oynarken öğretir, öğretirken eğlendirir” bu sayede bilgileriniz kalıcı hale gelir. Arkadaşlarınızla, dostlarınızla, ailenizle keyifle oynayabileceğiniz çağımızın gereksimi olan “Hızlı Öğren, Hızlı Kavra” arayışlarına uygundur. Ayrıca takımlar halinde oynanmasıyla ekip olma ruhu gelişir ve bu vesileyle kişiler arası bağlar kuvvetlenir.

 

* OCAKTA’BU oyunu Türkçenin Uygur, Kazak ve Kırgız lehçelerine çevrilecek böylece Türk Dünyasının gençleri arasındaki bağ kuvvetlenerek ortak kültürümüz canlanacaktır.

ÜlkücüMedya

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.