Silahlı Saldırı'ya Uğrayan Ülkücü Sanatçı'dan Açıklama

Silahlı Saldırı'ya Uğrayan Ülkücü Sanatçı'dan Açıklama

Samsun'un Bafra ilçesinde sahne aldığı programın çıkışında seyir halindeyken kurşunların hedefi olan Ferhat HANTAL, sosyal medya üzerinden yazılı basın açıklaması yaptı.

Gereken lüzum üzerine başlığı ile paylaşılan açıklamada her hangi bir hasmı olmadığına dikkat çeken Ünlü Sanatçı, "Malumunuz üzere geçtiğimiz günlerde talihsiz bir olay yaşamış ve anlam veremediğim bir olayla yüz yüze gelmiş bulunmaktayım. Öncelikle bu konu ile alakalı tanıyan-tanımayan iyi dileklerini sunan bir çok kişiye teşekkür ederim.. Davamızın bayrağını taşımayı şeref sayan teşkilatımızın her bir bireyinin -başkasına olsa da- bir tehdit ya da tehlike karşısında tek vücut olduğunu bir kez daha gururlanarak şahit oldum, hepsinden teker teker Allah razı olsun... Olayla alakalı ise; Vuku bulan bu hadisenin nasıl ve neden olduğunu emniyet görevlilerimiz araştırmaktadır. Akla saldırı şüphesi gelse de çok şükür hiç kimseyle husumetimiz yoktur, dolayısıyla bizi düşündüren şahıs ya da şahıslar da yoktur. Diğer bir ihtimal ise aklı ziyan birinin fevri davranış neticesidir. Lakin tüm şartları göz önüne aldığımızda bunun da çok düşük bir ihtimal olduğunu düşünüyoruz. " dedi.

ŞEHİR MAGANDALARI TÜM TOPLUMA TEHLİKEDİR.

Bunun dışında havaya rastgele atılan ve "şehrin merkezine" kadar gelebilen yorgun mermi ihtimali de vardır ki bence bu çok daha vahim durumdur. Çünkü diğer ihtimallerin hedefi ben iken bu son ihtimalin hedefi toplumdur ve duyarlı olmamız gereken bir durumdur." diyerek konunun ciddiyetini vurguladı.

DAVAMIZI KARŞILARINA ALIP SALDIRMALARINA HADLERİ YETMEZ.

Ozan Arif'e yazdığı şiir sonrası bu saldırı olması üzerine sosyal medyada çok sayıda kişi Milliyetçi Hareket Partisi'nde ki muhaliflerin bu olayı yaptırdığı iddialarına da değinen Hantal " bazı haber ve yorumlarda belli bir cenahın yapabileceği de söylense de özetle belirteyim; Onlar söylem ve hevesle bir Dava'yı karşılarına alacak kadar düşüncesiz olsalar da bu denli bir harekette bulunmaya hadleri yetmez!. Cahil cesareti ile bile olsa bu sefer cepheneleri yetmez, bunun da ayrıca bilinmesini isterim. "diyerek sözlerini sonlandırdı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.