Suriye'de Şehit düşen Burak Mişinci, Son Yolculuğuna Ülkücülerin Omzunda Uğurlandı

Suriye'de Şehit düşen Burak Mişinci, Son Yolculuğuna Ülkücülerin Omzunda Uğurlandı

Suriye'nin Lazkiye kırsalında Bayırbucak Türkmenleriyle birlikte savaşırken hayatını kaybeden Ülkücü Burak Mişinci, Başıbüyük Mezarlığı'nda defnedildi.

Şehit Mişinci için öğle vakti Maltepe Merkez Camisi'nde düzenlenen cenaze törenine MHP İstanbul Milletvekili Meral Akşener, MHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Kurtuluş Bozkurt, Ülkü Ocakları İstanbul İl Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, İstanbul Alperen Ocakları Başkanı Kürşat Mican ile Mişinci'nin yakınları ve sevenleri katıldı.

Musalla taşının çevresine, "Bayırbucak Türkmenleri Yalnız Değildir", "Kanımız Aksa da Zafer İslam'ın" yazılı pankartlar asılırken, Mişinci'nin tabutu da Türk bayrağına sarıldı.

Mişinci'nin annesi Dilek Mişinci, babası Engin Mişinci ve kardeşi Emirhan Mişinci cenaze başında taziyeleri kabul ederken, bazı vatandaşlar cami avlusunda Türkmen bayrakları açtı. Mişinci'nin cenazesi, kılınan cenaze namazının ardından bir süre Atatürk Caddesi'nde tekbirlerle kortej eşliğinde götürülürdü.Cenaze Başıbüyük Mezarlığı'nda toprağa verildi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.