Survivor Sabriye Şengül'den Türkeş'li Paylaşım

Survivor Sabriye Şengül'den Türkeş'li Paylaşım

Survivor'ın yarışmacılarından Sabriye Şengül, Alparslan Türkeş'in fotoğrafını paylaştı. Bu hareketi ülkücüleri mest etti.

Survivor 2017'de milli boksörümüz Sabriye Şengül, Instagram'dan yaptığı paylaşımla ülkücülerin dikkatini çekti.

Alparslan Türkeş'in resmini paylaşan Sabriye Şengül resmin üzerinde Türkeş'in sözünü paylaştı: "Türklük bedenimiz, İslamiyet ruhumuzdur. Ruhsuz beden ceset gibidir." sözü ülkücüleri ülkücülerin bir hayli dikkatini çekti. Milli Boksörümüzün fotoğrafına binlerce beğeni geldi.

SABRİYE ŞENGÜL KİMDİR?

Sabriye Şengül, 1988 yılında Trabzon'da doğdu.2006 yılında boksla tanıştı.Spor hayatına hentboll oynayarak başlayan Sabriye Şengül, tavsiye sonrasında kickboks'a yöneldi. Hayatında sporun önemli bir yer tuttuğunu belirten Sabriye Şengül'ün en öne çıkan özelliği hırslı olması.

Sabriye Şengül, spor hayatını şu sözlerle anlatıyor: “Önceleri hentbol oynuyordum. Hırslı, mücadeleci ve pes etmeyen bir yapım var. Antrenmanlarda ve maçlarda bu yapımdan dolayı sertleştiğim oldu. Hocalarım, ‘Sabriye hentbolcular bize lazım. Sen boks ile uğraş’ deyince neden olmasın dedim. Boksta ve Kickboskta 3 Türkiye şampiyonluğum var. Uluslararası boks şampiyonluğum ve K1 Dünya Karması şampiyonluğum bulunuyor.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.