TCDD 109 Personel Alımı Yapacak: Başvuru Şartları ve Detaylar Açıklandı

TCDD 109 Personel Alımı Yapacak: Başvuru Şartları ve Detaylar Açıklandı

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) İşletmesi Genel Müdürlüğü, 84 tren teşkil ve 25 istasyon operasyon işçisi olmak üzere toplamda 109 personel alımı gerçekleştireceğini duyurdu. Başvuru şartları ve diğer detaylar açıklandı.

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) İşletmesi Genel Müdürlüğü, personel alımına ilişkin yeni bir duyuru yaptı. Resmi Gazete'de yayımlanan ilana göre, TCDD'nin farklı illerde bulunan iş yerlerinde çalıştırılmak üzere toplamda 109 personel alımı yapılacak. Alınacak personellerin 84'ü tren teşkil işçisi, 25'i ise istasyon operasyon işçisi olarak görevlendirilecek.

TCDD'den Belirsiz Süreli Sözleşme ile Personel Alımı

TCDD, belirsiz süreli sözleşme ile iş gücü ihtiyacını karşılamak amacıyla 84 tren teşkil işçisi ve 25 istasyon operasyon işçisi alımı gerçekleştirecek. Bu personellerin İstanbul, Kırklareli, Tekirdağ, Edirne, Kocaeli, Eskişehir, Kırıkkale, Karabük, Zonguldak, Kayseri, İzmir, Manisa, Uşak, Aydın, Diyarbakır, Muş, Bitlis, Adıyaman, Malatya, Sivas, Hatay, Konya, Kütahya, Isparta ve Afyonkarahisar gibi illerde görevlendirileceği bildirildi.

Başvuru ve İlan Detayları

TCDD'nin yapacağı personel alımı ile ilgili iş gücü talepleri, KPSS şartı gözetilerek İŞKUR üzerinden yayımlanacak. Başvurular, 6 Eylül'e kadar İŞKUR üzerinden yapılabilecek. Başvuruda bulunmak isteyen adaylar, başvuru sürecini İŞKUR'un resmi web sitesi üzerinden takip edebilecekler.

Başvuruda bulunan ve İŞKUR tarafından oluşturulacak nihai listede yer alan adaylar, belirtilen tarihlerde gerekli evrakları TCDD İşletmesi Genel Müdürlüğü İnsan Kaynakları Dairesi Başkanlığı'na teslim edecekler. Başvuruda bulunacak adayların 31 yaşından gün almamış olması gerekiyor. Ayrıca, aranan diğer şartlar, evrak teslim tarihi ve yeri, sözlü sınav tarihi ve yeri gibi bilgiler de TCDD'nin resmi internet sitesinde (http://www.tcdd.gov.tr/) ilan edilecek.

Hangi İllerde Görevlendirme Yapılacak?

Personel alımında görevlendirilecek iller arasında İstanbul, Kırklareli, Tekirdağ, Edirne, Kocaeli, Eskişehir, Kırıkkale, Karabük, Zonguldak, Kayseri, İzmir, Manisa, Uşak, Aydın, Diyarbakır, Muş, Bitlis, Adıyaman, Malatya, Sivas, Hatay, Konya, Kütahya, Isparta ve Afyonkarahisar bulunuyor. Bu illerdeki iş yerlerinde çalıştırılacak toplam 109 personel, TCDD'nin iş gücü ihtiyacını karşılayacak.

TCDD'de İş Fırsatı

TCDD'nin 109 personel alımı, demiryolu sektöründe çalışmak isteyenler için önemli bir fırsat sunuyor. Başvuruda bulunmak isteyen adaylar, İŞKUR üzerinden başvuru yaparak süreci takip edebilirler. TCDD'nin resmi internet sitesi üzerinden de ilan detayları ve gerekli bilgiler paylaşıldı. Başvuru şartlarına uyan ve belirtilen illerde çalışmayı kabul eden adaylar, TCDD'nin belirsiz süreli sözleşme ile sağlayacağı bu iş imkanı için başvurularını tamamlayabilirler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.