ÜİD Sarıçam İlçe Başkanı Mustafa Bucak'tan Bayram Mesajı

ÜİD Sarıçam İlçe Başkanı Mustafa Bucak'tan Bayram Mesajı

Adana Sarıçam Ülkücü İşçiler Derneği Başkanı Mustafa Bucak Kurban Bayramı kutlama mesajı yayınladı.

 

Başkan Bucak, “Toplumda dayanışma ve yardımlaşma ruhunun egemen olduğu Kurban Bayramına kavuşmanın heyecan ve mutluluğu içindeyiz” dedi.

“Millet olarak sosyal dayanışmayı, yardımlaşmayı ve paylaşmayı esas alan köklü bir medeniyete mensubuz” diyen Başkan Bucak, “Kurban bayramı bu hasletlerin ön plana çıktığı anlamlı günlerdendir. Söz konusu müstesna günler daha çok kaynaşmak ve birbirimizi kucaklaşmak için önemli birer fırsattır. Kurban Bayramını iyi değerlendirip uzun süredir görmediğimiz akrabalarımızı, hısımlarımızı, komşularımızı ve dostlarımızı ziyaret ederek onların gönüllerini almalıyız. Dargınlıklarımızı, kırgınlıklarımızı unutarak herkesi kucaklaşmalı ve bayram sevincini hep beraber yaşamalıyız” dedi.

Bucak, “Başta üyelerimiz ve Sarıçamlı hemşehrilerimiz olmak üzere, Türk ve İslam âleminin Kurban Bayramını en kalbi duygularımla kutlar, hayırlara vesile olmasını dilerim” dedi.

Ülkücü İşçiler Derneği Sarıçam İlçe Başkanı Mustafa Bucak, bayram mesajının ardından; Türkiye’nin en büyük organize sanayi bölgesinin ilçede bulunması sebebiyle esasen bir işçi kenti olan Sarıçam’da dernek şubesinin kurucu başkanı olduğunu belirterek “Birkaç ay önce aldığımız bu görevi layıkıyla yerine getirebilmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Dernek binamız Sarıçam’ın merkezinde ve herkesin kolayca ulaşabileceği bir noktada. Bazı eksiklikleriyle birlikte derneğimizin tefrişini tamamladık, önümüzdeki günlerde resmi açılışını da yapacağız. Dik baş, tok karın mutlu yarın sloganıyla çıktığımız bu yolda inşallah bundan sonra başta üyelerimiz olmak üzere Sarıçamlı hemşehrilerimize hizmet etmeye çalışacağız” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.