Ülkemizde En Çok Ziyaret Edilen Siteler Belli Oldu! İlk 20'ye Yeni Siteler Geldi...

Ülkemizde En Çok Ziyaret Edilen Siteler Belli Oldu! İlk 20'ye Yeni Siteler Geldi...

Ülkemizde hangi siteler ne kadar ziyaret edildi merak ediliyor. İşte Türkiye'nin en fazla tıklanan o siteleri...

Türkiye'de internet kullanımının vazgeçilmez adresi olan Google, 2024 yılında da zirvede yerini koruyor. Yüzde 15.50'lik etkileyici bir trafik payıyla Türkiye'deki internet kullanıcılarının en çok tercih ettiği platform olma özelliğini taşıyor. Hemen ardından ise video içeriklerin kralı YouTube geliyor.

İletişimde ise tartışmasız lider WhatsApp, yüzde 3.84'lük bir payla üçüncü sırada yer alıyor. Sosyal medya devleri X (eski adıyla Twitter), Instagram ve Facebook da sırasıyla listede yer alarak, Türkiye'de sosyal medyanın ne kadar popüler olduğunu bir kez daha gözler önüne seriyor.

Yerli platformların yükselişi de dikkat çekici. E-ticaretteki lider Trendyol, yüzde 1.32'lik bir payla Türkiye'nin en çok ziyaret edilen e-ticaret sitelerinden biri konumunda. E-devlet hizmetlerinin online olarak sunulduğu turkiye.gov.tr ise dokuzuncu sırada yer alarak, vatandaşların kamu hizmetlerine erişimde internetin ne kadar önemli olduğunu gösteriyor. Sahibinden.com ise ilk 10'u tamamlayan bir diğer yerli platform olarak öne çıkıyor.

Listede yer alan diğer önemli siteler arasında live.com, netflix.com, chatgpt.com, hepsiburada.com, yandex.com.tr, roblox.com, twitch.tv, mynet.com ve yahoo.com yer alıyor. Özellikle chatgpt.com ve kick.com gibi yeni nesil platformların yükselişi, internet kullanım alışkanlıklarındaki değişimi gözler önüne seriyor.

EN ÇOK ZİYARET EDİLEN SİTELER LİSTESİ

google.com
youtube.com
whatsapp.com
x.com
instagram.com
facebook.com
google.com.tr
trendyol.com
turkiye.gov.tr
sahibinden.com
live.com
netflix.com
chatgpt.com
hepsiburada.com
yandex.com.tr
roblox.com
twitch.tv
mynet.com
yahoo.com
kick.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.