ÜLKÜCÜ BOKSÖR, PKK YANDAŞI BOKSÖR'Ü BAKIN NE HALE SOKTU

ÜLKÜCÜ BOKSÖR, PKK YANDAŞI BOKSÖR'Ü BAKIN NE HALE SOKTU

Dünya Boks Konseyi altın kemer ödüllü iki Türk boksör, 25 yaşındaki Buğra Öner ve 26 yaşındaki Alptuğ Öner kardeşler, Almanya'da Gürcistanlı rakibi Ramazi Gogicheshivi'yi üçüncü rauntta nakavtla yendi.

 Tunceli doğumlu Özen'e, maçta yaptığı PKK propagandasına sert tepki gösterdi.

Öner kardeşler, Sauerland Boks Kulübü tarafından Hamburg Arena Spor Salonu'nda düzenlenen, HDP Eşbaşkanı Selahattin Demirtaş'ın da izlediği maçta orta siklet kıtalararası şampiyonu ilan edilen Özen'i teke tek ringe davet etti.

Özen'in maça sözde Kürt ulusal marşı ve sözde Kürdistan bayrağı ile çıkmasını ve maçı bir Türk televizyon kanalının canlı yayınlamasını kınayan milli boksörler, "salonda bölücü terör örgütü sloganları yankılanmıştır. Her şeyden önce bir Türk vatandaşı olarak bu olay kanımıza dokunmuştur." diyerek Özen'e maç teklifinde bulundu.

122.jpgAçıklamalarında, "Biz Ahıska kökenli boksörler olarak Türk Bayrağını ve Türk'ün gücünü elimizden geldiğince dünyanın her yerinde yaşatmaya çalışıyoruz. PKK ve yandaşlarının ülkemiz üzerinde oyunları ve propagandaları tüm hızı ile devam etmektedir." diyen Öner kardeşler, şunları kaydetti: "İşin enteresan yanı biz ülkemiz ve bayrağımız için canlarımızı dişimize takıp çalışırken bu PKK yanlıları maalesef bizden daha fazla gündeme gelmeye başlamıştır.

123.jpg

Amerika'da geçen hafta 2 galibiyet alarak Türk bayrağını göndere çektirdik ve bu karşılaşma Türkiye'de bizi seven ve destekleyen kişiler sayesinde Türkiye gündemi ve medyasında yer bulmaya çalıştı ama üzülerek görüyoruz ki NTV Spor bu galibiyetleri görmezden geldiği gibi PKK destekçisi boksör İsmail Özen'in maçını yayınlamıştır"

Öner kardeşler, "PKK yandaşları medyada bizden daha fazla yer buluyor ve değer görüyorsa buradan PKK yandaşı boksör İsmail Özen'i yüreği yetiyorsa karşımıza çıkmaya davet ediyoruz." diyerek şunları söyledi:
"Aldığımız galibiyet yine medyada yer bulmasa da olur, önemli olan biz bu PKK yandaşlarına hak ettiği dersi ringde verince varsın medya bizi yine konuşmasın, nasıl bu PKK yandaşları maçlarını kendilerine armağan ediyorlarsa bizim alacağımız galibiyetin arkasında önce tüm şehitlerimizin ruhları olacak bu galibiyet onlara ulaşacak bizim için en büyük değer de budur."

124.jpg125.jpg

ÜLKÜCÜ BOKSÖR, PKK YANLISI BOKSÖR'Ü BAKIN NE HALE SOKTU

İŞTE O MAÇ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.