Ülkücü Şehit Fırat Çakıroğlu Kabri Başında Dualarla Anıldı

Ülkücü Şehit Fırat Çakıroğlu Kabri Başında Dualarla Anıldı

Ülkücü Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu Kabri Başında Dualarla Anıldı

Ülkücü Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu, MHP İzmir İl Başkanlığı ve İzmir Ülkü Ocakları tarafından İzmir’in Bornova İlçesi’ndeki Pınarbaşı Mezarlığı’nda düzenlenen törenle dualarla anıldı. Çakıroğlu’nu anma proğramına, MHP İzmir Milletvekili Hasan Kalyoncu, MHP İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu, MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, İzmir Ülkü Ocakları Başkanı Bekir Hastürk, MHP İzmir İl Yönetim Kurulu üyeleri, Şehit Çakıroğlu’nun babası Fuat Çakıroğlu ve annesi Özlem Erdem, partililer ve çok sayıda Ülkücü genç katıldı.

MHP Karaburun İlçe Başkanlığı’nın lokma döktürüp dağıttığı anma proğramında Kur’an’ı Kerim okundu dualar edildi. Şehit Çakıroğlu’nun babası Fuat Çakıroğlu ve annesi Özlem Erdem, mezara çiçek bırakıp suladı ve dua etti.

FIRAT YILMAZ ÇAKIROĞLU KİMDİR?

Fırat Yılmaz Çakıroğlu, 1 0cak 1991 yılında Konya’da doğdu. Fuat Beyin ve Özlem Hanımın evladı olan Fırat Yılmaz Çakıroğlu çocukluğunu Diyarbakır’da geçirdi. Ege Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü’nde okuyan Fırat Yılmaz Çakıroğlu aynı zamanda Ülkü Ocakları Ege Üniversitesi sorumlusuydu. 2015 yılında Ege Üniversitesi’nde çıkan kavgada sol görüşlü öğrenciler tarafından Şehit edildi.

Ülkücü Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nun adı, okullara, spor salonlarına, konferans salonlarına, kütüphanelere ve caddelere verilerek yaşatılıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.