Ülkücülere “Dinsiz ve Saygısız Ülkücüler” diyen o soytarıyı Diyanet ihraç etti!

Ülkücülere “Dinsiz ve Saygısız Ülkücüler” diyen o soytarıyı Diyanet ihraç etti!

Dini Haberler sitesinin kurucusu olduğu ve siteyi farklı isimler üzerinden yönettiği iddia edilen Kırşehir Abidin Hoca Camii İmam Hatibi Yasin Kılınç ihraç edildi

Diyanet İşleri Başkanlığı, “Erdi Karadeniz” ve “Hakkı Söyler” mahlaslarıyla Diyanet ile ilgili iftira içerikli bilgiler yayınlayan bir internet sitesinin kurucusu ve yöneticisi olduğu” iddia edilen Kırşehir Abidin Hoca Camii İmam Hatibi Yasin Kılınç meslekten ihraç edildi.

Edinilen bilgiye göre, Başkanlık tarafından bir internet sitesinin kurucusu olduğu ve siteyi farklı isimler üzerinden yönettiği iddia edilen Kılınç'a soruşturma açıldı. 
Soruşturma sonucunda sitenin sahibi olduğu tespit edilen ve Başkanlık ile ilgili iftira içerikli bilgiler yayınladığı iddia edilen Kırşehir Abidin Hoca Camii İmam Hatibi Yasin Kılınç meslekten ihraç edildi.

NE OLMUŞTU?

Bilindiği gibi Konya Müftüsünün Ülkücüler ve Ülkü Ocakları düşmanlığı aşikar.

Müftünün haberlerini yapan ve adına dinihaberler.com denilen ve Ülkücülere “Dinsiz ve Saygısız Ülkücüler” diye başlık atacak kadar gözü dönmüş din bezirganları yaptıları haberle güya Ülkücü Hareketi yıpratmaya ve itibarsızlaştırmaya çalıştı.

Konya'nın Akşehir ilçesi Doğrugöz mahallesine gelen iki şehit cenazesinde güya Ülkücüler Müftüye hakret etmiş, namaza gelenleri rahatsız etmiş ve hatta namaz bile kılmamış.

Din bezirganlarının yaptığı habere göre "Cenaze namazının kılınması öncesinde okunan Kur’an-ı Kerim’e saygısızlık yapıp sloganlarına devam etti.  Cenaze törenine gelenlerde tıpkı şehit gibi vatan için görevlerini ifa etmek üzere oraya gelmişti. Ortamda sadece MHP’liler bulunmayıp partilisinden partisizine, sağcısından solcusuna, alevisinden sünnisine geniş bir halk kesimi vardı.Nereden nasıl yetiştiği belli olmayan ülkücü grup, halkın bu farklı renklerinin varlığını es geçip saygısızca bozkurt işaretleriyle sloganlarına devam etti. 
Durumu görüp halkın rahatsızlığını farkeden Müftü Akpınar yine mikrofunu eline alıp nezaketle grubu uyardı. Akpınar, “Arkadaşlar! Cenaze töreni vakit namazının arkasından ifa edilecektir. Önce vakit namazımızı eda edecek sonra da şehidimize karşı dinimizin icap ve gereklerini yerine getireceğiz. Cenaze namazının ardından şehidin yanına gelmeniz daha isabetli olur. Müsaadenizle vakit namazı kılmak için vaziyet alalım.. “ demesi ile birlikte grup saygısız hareketlerde bulundu.

Ülkücüler Cenaze Namazına Katılmadı

 

İşin ilginç tarafı aynı grup adeta askeri bir protokol edasıyla namaz esnasında put gibi durup namaz kılmamayı tercih eder. 

DİN BEZİRGANLARI O KADAR İLERİ GİTTİ Kİ...

Din bezirganı dinihaberler.com o kadar aşağılık ki, haber sitesine yüklediği içerik resimlerinin adını "Yerefsiz_ulkuculer-1,Yerefsiz_ulkuculer-2" diye isimlerdirmiş. Yerefsiz Ülkücüler aslında Şerefsiz Ülkücüler olarak yazılmış ama noktalı harfleri sistem kabul etmediği için bu şekilde yer almış.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.