ÜLKÜCÜLERİ HAREKETLENDİREN GÖRÜNTÜ !

ÜLKÜCÜLERİ HAREKETLENDİREN GÖRÜNTÜ !

Giresun'da MHP coşkusuMilliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, fındık üreticisinin yüzünün kendileriyle güleceğini söyledi.

Bahçeli, partisinin Giresun'da düzenlediği mitingde konuştu. Topal Osmanağa Meydanı'nda partililerine seslenen MHP Lideri Bahçeli, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı Anayasa ve hukuktan koparak, mitingler düzenlemekle suçladı.

Bahçeli, "Erdoğan tarafsızlığı peynir ekmek gibi yemiş bitirmiştir. Şeref ve namus üstüne ettiği tarafsızlık yeminini bozmuştur. Ettiği yeminleri çiğneyen bir adama Cumhurbaşkanı olmak yakışır mı? AK Parti için oy isteyen, 7 Haziran'ı başkanlık için oylamaya dönüştürmek için her fırsatı ganimet gören bir şahsa Cumhurbaşkanı denir mi? Recep Tayyip Erdoğan huzur ve sükunet için yakın bir tehlikedir. Erdoğan'ın Anayasa'yı yok sayarak, her gün devletin imkanlarıyla miting yapıp AK Parti'ye destek istemesini doğru buluyor musunuz? Muhalefetle itişmesini, tarafgirliğini, aymazlığını ve kural tanımazlığını meşru görüyor musunuz? Haram yiyenlerin, hırsızlık yapanların, ihanet edenlerin elinden tutup kol kanat germesini, Allah için siz ne kadar hayır deseniz de, bu Erdoğan bildiğini okuyor" dedi.

GİRESUN'DAKİ MİTİNGDEN PANORAMA:40339.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.