Ülkücüler’in Dayısı Turan Kayaaslan’dan Ülkücü Düşmanı Kadir Erol'a Çok Sert Tepki

Ülkücüler’in Dayısı Turan Kayaaslan’dan Ülkücü Düşmanı Kadir Erol'a Çok Sert Tepki

Geçtiğimiz günlerde canlı yayında liderimiz Devlet Bahçeli ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan hakkında ahlaksızca sözler sarf eden Kadir Erol’a Ülkücülerin dayısı olarak da bilinen Turan Kayaaslan’dan tokat gibi cevap…

Lider Devlet Bahçeli’nin gündemdeki Mahsur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu açıklamalarına ilişkin Facebook canlı yayınında konuşan Kadir Erol, Devlet Bahçeli’nin akli melekelerinin yerinde olmadığını, ucube lafları kullanmanın Türk Milletine faydası olmadığını, Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu hakkında söz söylemeye hakkı olmadığı gibi ahlaksız sözleri sarf etti. Bunlarla da yetinmeyip Lider Devlet Bahçeli’ye “Sen git saraya yedek lastikliği yap.” Dedi.

Kadir Erol’a cevap gecikmedi. Ülkücülerin dayısı olarak da bilinen Turan Kayaaslan bu ahlaksız sözlere ilişkin Facebook hesabından sert bir şekilde şunları yazdı:

“Ulan müptezel… Alçak Kadir Erol. Sen kimsin? Daha düne kadar ülkücü teşkilatların aralarında topladıkları yardımlarla çoluğunu çocuğunu okuttun, karınlarını doyurdun. Açlıktan ağlıyorum deyip gerçek ülkücülerin duygularını sömürüyordun. Sendikalardan görev aldın. Bunları ne çabuk unuttun? Şimdi CHP, HDP, İYİ PARTİ mensupları saha daha çok mu arpa veriyor da vatan hainliği yapıp Türkiye’nin teminatı, dünya lideri Devlet Bahçeli Bey’e dil uzatıyorsun? O dilini koparacak günü mü bekliyorsun? Gün ola, devran döne… Bunların hesabını vereceksin! MHP ve Ülkücü Hareketin ekmeğini yedin, suyunu içtin. Çocuklarını okuttun. Şimdi kötü mü oldu?  Allah senin belanı verecek…”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.