ÜLKÜCÜMEDYA.COM'DAN YÜCE TÜRK MİLLETİNE VE ÜLKÜCÜ HAREKET’E AÇIKLAMA

ÜLKÜCÜMEDYA.COM'DAN YÜCE TÜRK MİLLETİNE VE ÜLKÜCÜ HAREKET’E AÇIKLAMA

UlkucuMedya.Com'un Kurulduğu günden beri Türk milliyetçiliğinin ve Ülkücü Hareket’in gözü, kulağı ve sesi olmaya çalışarak gönüllerde taht kuran Ülkücü Medya, yeni yüzü ile karşınızda...

 

Ülkücü Medya, bünyesinde 01 Eylül 2015 itibariyle yeni idarî değişikliğe gitmiştir.

15 Temmuz 2014’te yayına başlayıp Facebook’ta 55 bin ve Twitter’da 38 bin kişinin yakından takip ettiği haber ve bilgi kaynağınız Ülkücü Medya, kısa zamanda günde 30 bin ilâ 100 bin okuyucunun tıkladığı haber ve yorumlarıyla (sosyal medya) internette ses getirdi.

“Gerçekleri Yazmak Cesaret İster” sloganıyla, Türk milletine sadece gerçekleri yazmakta kararlı olan Ülkücü Medya, zaman içerisinde amatör yapılanmadan çıkarak tamamen vatan, millet, bayrak, millî ekonomi, millî sanat, millî siyaset yolunda ciddi adımlar atmış, zaman zaman yaşadığımız hata ve davaya zarar veren kalemlerden arınarak bugünlere gelmiştir.

1 Eylül 2015, Ülkücü Medya için yeni bir dönemdir, yeni bir ses ve soluktur!

Tecrübesiz, amatör, duygusal kadrolarla çıktığımız yolda edinilen tecrübe ve birikimle, Türk milliyetçiliğinin ve onun kutlu davasının yolunda taviz vermeden gerçekleri bildirmekte, milleti aldatanları deşifre etmekte kararlı ve bölücü ve hainlerle mücadele iddialıdır.

Aziz Ülkücü Medya takipçileri, Türk milliyetçiliğinin fedakâr ve vefalı temsilcilerine, Ülkücü Hareket mensuplarına ve onun siyasî temsilcisi MHP’nin mümtaz yöneticilerine müteşekkiriz.

Hatalarımızı, yanlışlarımızı, içimize sızan ayrık otlarını bize bildiren, diğer Milliyetçi-Ülkücü haber siteleri ile samimi bağlarımızın kuvvetlenmesi için yol gösteren herkese teşekkür ederiz.

Bugünden itibaren yeni yapılanmamızla karşınızdayız.

Bize [email protected]dan ulaşabilirsiniz.

Genel Yayın Yönetmenimiz Yasin Balci,

Haber Editörlerimiz Uğur Bayram ve İbrahim Üstün,

Başyazarımız Mustafa Önder gibi kuvvetli kalemlerimizle yüce Türk milletinin yolunda, gerçekleri yazmaya devam edeceğiz. Yakında başka sürprizlerimiz de olacak.

Her şey Türkiye Cumhuriyeti, Türk milleti ve Türk dünyası için!

Ne mutlu Türküm diyene!

 

ÜLKÜCÜ MEDYA
www.ulkucumedya.com

 

Yeni Yönetim İçin Tıklayınız

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.