ÜLKÜCÜMEDYA'DAN TEŞEKKÜR

ÜLKÜCÜMEDYA'DAN TEŞEKKÜR

Doğrunun, gerçeğin ve Ülkücü Hareket’in sesi olan ÜLKÜCÜ MEDYA’ya Türk Milliyetçilerinin, Ülkücü Hareket’in ve Milliyetçi Hareket Partisi’nin manevi desteğini hep yanımızda bulduk.

Ülkenin ve “kutlu dava”nın üzerinde oynanan kirli oyunları bozmak, Başbuğ’un emanetini ileriye taşımak ve hareketin lideri Devlet Bahçeli’nin mücadelesine omuz vermek şiarından asla ayrılmadık.

İçinden geçtiğimiz bu karanlık süreçte gayri kanuni, hukuksuz ve antidemokratik birçok muameleye tâbi tutulmak istenen ÜLKÜCÜ MEDYA ve kıymetli yazarlarına yapılan saldırılarda hep yanımızda hissettiğimiz bir hukuk adamı vardı.

MHP üzerinde kurulan kumpasları kırarken hiç başımızı öne eğdirmedi, koltuk sevdası ile “paradigma değişimi”ne kararlı çevrelerin oyunlarına karşı bizi yalnız bırakmadı.

Sayın Av. Hüseyin Gültekin Durğun, bütün değerlerin alt üst edildiği devirde, gerek sitemizin kanuni haklarının savunmasında ve gerekse yazarlarımıza yapılan hukuksuz muamelelerde verdiği mücadele ve elde ettiği başarı takdire şayandır.

Hakkımızda açılan bütün soruşturma ve davalarda başarılı bir savunma yürüterek aldığı “takipsizlik” ve “beraat” kararlarından ve tavizsiz dik duruşundan dolayı Ülkücü camia önünde Sayın Av. Hüseyin Gültekin Durğun Beye ve Okurlarmıza teşekkürü bir borç biliriz.

ÜLKÜCÜ MEDYA  Site Yönetimi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.