'Ülkücünün Sözü Namustur' dedi ve Saçlarını Kazıttı

'Ülkücünün Sözü Namustur' dedi ve Saçlarını Kazıttı

MHP Balıkesir Milletvekili İsmail Ok 7 Haziran seçimleri öncesinde MHP'nin Balıkesir'de birinci parti olmaması durumunda saçlarını kazıtacağını söylemişti.

Bugün ülkücünün sözünün namus olduğunu belirten İsmail Ok, berber koltuğuna oturdu ve saçlarını usturaya vurdu. Tıraş olmadan önce duygularını dile getiren Ok, "7 Haziran 2015 genel seçimler öncesinde Milliyetçi Hareket Partisi’nin Balıkesir’de birinci parti olmazsa saçlarımı kazıtırım demiştim. Böyle bir iddiaya girişmiştik. Bunu inanarak söyledik. Milliyetçi Hareket Partisi’nin birinci parti olacağına inanıyorduk. Ama olmadı. Biz de millete verdiğimiz sözü yerine getiriyoruz. Ülkücü ağzından çıkan söz namustur, şereftir" diye konuştu.

Balıkesir'de MHP'nin milletvekili sayısını birden ikiye çıkarttığını belirtenİsmail Ok, bunun bir başarı olduğunu ancak hiç bir mazeretin arkasına sığınmamaları gerektiğini söyledi. En az 3 milletvekili çıkartmayı iddia ettiklerini belirten Ok," En az 3 milletvekili ve birinci parti olacağımızı iddia etmiştik. Bu olmadı. Biz de saçlarımızı şuanda usturaya vurduruyoruz. Ülkücü sözünün arkasında durur. İşte şuanda biz de berbere geldik" diye konuştu.

Daha sonra Bismillahirahmanirahim diyen İsmail Ok, saçlarını kazıttı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.