ÜLKÜDAŞIM UNUTMA!

ÜLKÜDAŞIM UNUTMA!

ÜLkücüler Dünya'yı, Türkiye'yi, gündemi yorumlarken beraber yürüdükleri ya da yürüdüklerini zannettikleri insanları iyi tahlil etmelidir.

3 kuruşluk dünya nimeti elde etmek için “ben de eski Ülkücüyüm.” Diye başlayan cümleler kullanarak iktidar sahiplerine yalakalık yapan şebekleri unutma!

Ülkücü referansı ile belirli basamakları çıkarak sonra kıymeti kendinden menkul zanneden sözde mevki-ünvan sahiplerini unutma!

Mazideki güzel günlerden prim yaparak gençlerin aklını çelmeye çalışan ve onları bir yerlere yamamaya çabalayan pazarlamacıları unutma!

“Türk Milliyetçiliği, Ülkücülük kimsenin tekelinde değildir.” Diye başlayan önermelerle menfaat elde etmeye çalıştığı çöplüklerde neden bulunduğunu izah etmeye çalışan müsveddeleri unutma!

Ülkücülüğün imani kaynaklarını öğrenme ihtiyacı hissetmeden “bu hareket inanç bakımından insana bir şey katmıyor.” Diyerek kendisini hicret edecek ballı bir kapı arayan cahilleri unutma! Dar günde dimdik ayakta duran, var günde mütevazi köşesinde buğulu gözlerle zaferin keyfini çıkaran insanlık abidelerini unutma!

İstikbalin değil ruhun tanrı’ya yakın! Diyerek Dünya nimetlerini elinin tersiyle itip son nefesine kadar Cenab-ı Haktan rütbe kazanma derdinde olanları unutma!

Ülkücüleri, ülkücü geçinenleri, ülkücülerden geçinenleri unutma!

Türkiye zor günler geçiriyor. Ülkücü Hareket sıkıntılı bir süreçten geçiyor.

ÜLKÜDAŞIM! Çevrene iyi bak!  Etrafındaki insan karakterlerini iyi tahlil et! Bir kenara not et!  UNUTMA!

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.