Watchdogs Filminde Tom Blyth ve Sophie Wilde Başrolde!

Watchdogs filmi için geri sayım başladı. Oyunseverler, bu aksiyon dolu film hakkında oyuncu ve diğer detayları öğrendi.

Ubisoft'un uzun yıllardır beklenen video oyunu uyarlaması Watch Dogs, nihayet çekimlerini tamamladı!

Film, oyunun ikonik karakteri Aiden Pearce'in, sanal bir şehirde yaşanan olaylar içerisine çekilmesini konu alıyor. Zombieland ve Deadpool gibi popüler filmlerin senaristleri Paul Wernick ve Rhett Reese tarafından kaleme alınan ilk senaryodan sonra, Mathieu Turi'nin yönetmen koltuğuna oturmasıyla ve Christie LeBlanc'ın yeni bir senaryo yazmasıyla proje yeniden şekillendi.

Başrollerde The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes ile tanınan Tom Blyth ve korku filmi Talk to Me ile adından söz ettiren Sophie Wilde yer alıyor.

Ubisoft'un daha önceki sinema deneyimi, Assassin's Creed filmiyle karışık bir tablo sunsa da, Captain Laserhawk gibi başarılı TV dizilerine imza atmış olması, Watch Dogs filmine dair umutları artırıyor. Ancak oyun serisi, özellikle son oyunu Watch Dogs: Legion ile eleştiriler almıştı. Bu durum, filmin başarısı konusunda soru işaretleri yaratıyor.

Filmde görsel efektlerin yoğun kullanılması bekleniyor. Bu nedenle post-prodüksiyon sürecinin uzun sürmesi ve filmin vizyon tarihinin henüz açıklanmaması oldukça normal.

Yaklaşık 10 yıllık bir bekleyişin ardından nihayet çekimleri tamamlanan Watch Dogs filmi, oyun severler ve sinemaseverler tarafından merakla bekleniyor. Filmin, hem oyunun hayranlarını tatmin edecek hem de yeni bir kitleye ulaşabilecek bir yapım olup olmayacağı ise zamanla ortaya çıkacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Dizi Haberleri Haberleri