Alanya Ülkü İşçiler Derneği Başkanı: Vatan İçin Çatışmaya Hazırız

Şehit haberlerinin son bulması için ülkücüler olarak Mardin ve Şırnak'a gidip teröristlerle çatışmaya hazır olduklarını söyleyen Uğur, "Cansa can, kansa kan" dedi

ÖNCEKİ gün Mardin’in Derik ilçesinde teröristlerce yola tuzaklanan el yapımı patlayıcının asker ve korucuları taşıyan minibüsün geçişi sırasında infilak ettirilmesi sonucu meydana gelen patlamada 4 askerimiz şehit olmuştu. Şırnak’ta ise bir grup PKK’lı terörist tarafından güvenlik noktasına roketatar ve uzun namlulu silahlarla düzenlenen saldırı ve ardından yaşanan çatışmada ise 6 güvenlik görevlisi şehit olmuştu. Tüm Türkiye'yi yasa boğan şehit haberlerinden sonra bir açıklama yapan Alanya Ülkücü İşçiler Derneği Başkanı Ercan Uğur, şöyle konuştu:
 

'BAYRAK İÇİN ÖLÜRÜZ'


"Artık yeter! Yüce Türk milletinin şehit haberleriyle canı yanmış, memleketin dört bir yanına kınalı kuzular al bayraklara sarılı tabutlar ile gönderilmiştir. Büyük Türk devletinin gerekli mercilerine, Türk milliyetçileri adına sesleniyorum. Kan ise kan, can ise can. Bizler Türk milliyetçileri olarak devletimizin ve milletimizin birlik, beraberlik ve bütünlüğü için, her gün gelen bu şehit haberlerinin son bulması, anaların akan gözyaşlarının dinmesi, babalarının feryatlarının durması, evlatların yetim kalmaması için, dün olduğu gibi bugün de son nefes, son nefer, son damla kana kadar vermeye, bayrağımız uğrunda ölmeye hazırız.
 

'APO'YA YÜZ BİN KURŞUN SIKALIM'


Kandil'den Gabar'a, Goman'dan Kuzey Irak'a, dağların yansın tepeleri. Girilsin hainlerin kahpe çukurlarına. Yansın Mardin, yansın Şırnak. Dişe diş, kana kan alınsın. Terörist elebaşına yüz bin kurşun sıkılsın. TBMM'deki yandaşları urganlarla asılsın. Fırat'ın Dicle'nin dereleri kahpe hainlerin kanları ile çağlasın. Biz Türk milliyetçileri olarak buradayız. Gerekirse 70 milyonla tek yürek, tek bilek, tek yumruk olarak, meydanlara inmeye, dağlarda gezmeye, Allah şahit olsun ki hainlerin kellesini almaya hazırız."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

MHP Haberleri Haberleri