Avustralya Ülkücü Türk Federasyonu'ndan Kurban Bayramı Mesajı

Avustralya ülkücü Türk Federasyonu Genel Başkanımız sn Emin aydın işçi'nin Kurban Bayramı Mesajı yayınladı.

Bayramlarin en hayirlisi olan bir Kurban Bayramina daha kavusmanin sevinci ile her turlu dayanismanin ve birlikteliklerin daha fazla yasandigi guzel duygularin tekrar ettigi, sevginin, barisin ve dostluklarin daha saglamlasdigi, kardeslik duygularinin pekistigi, darginlarin baristigi bir Kurban Bayramina kavusmanin sevincini yasiyoruz. Bayrama kavustugumuz icin mutluyuz ancak, yaklasik iki bucuk aydir guneydoguda cikan olaylar sonucu 130 vatan evladini sehit vermenin ve evlatlarini, eslerini ve babalarini kaybeden Bayarama buruk gonuller ve uzgun giren sehit ailelerinin huzun ve acilarini yureklerimizde hissederek giriyoruz.

Bu yilki Kurban Bayrami Guneydoguda vatani gorevini yapan askerlerimiz ve polislerimiz cile ve eziyet dolu gunler gecirmekte, sehit olan arkadaslarinin yasi ile gecirmekte, Guneydoguda yasanan terror olaylari nedeni ile her gun aslan parcasi Turk evlatlarinin sehit ve gazi olmasini gozyasi ve uzuntuyle izlemekteyiz. Acinin, uzuntunun ve goz yasinin hakim oldugu ulkemizde turk milletinin yasadigi dramin altinda Mubarek Kurban Bayramini sevdiklerimizle birlikte gecirmeye calisacagiz . Sehit ailelerinin cektigi uzuntu ve sikintilari hatirlayarak, Turk millet olarak kirginliklara ve darginliklara son vermeliyiz.

Mubarek Kurban Bayramini firsat bilerek; incittigimiz, uzdugumuz ve kirdigimiz kalpleri yeniden onarmaliyiz. Buyuklerimizi ziyaret ederek onlarin gonlunu ve hayir dualarini almaliyiz. Evlat, es ve babalari icin her gun gozyasi doken, ici kan aglayarak ve ayakta duramaya calisan sehit ailelerimiz basta olmak uzere tum Turk Islam aleminin Kurban Bayramini en icten dileklerimle tebrik eder cenabi Allahtan hayirlara vesile olmasini niyaz ederim. Avustralya Ulkucu Turk Federasyon Genel Baskani Emin Aydin Isci

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

MHP Haberleri Haberleri