HERKES ŞOKTA! Siyasi Parti Genel Merkezine Operasyon Düzenlendi..

Ankara’nın Yenimahalle ilçesindeki Milli Beraberlik Partisi genel merkezinde uyuşturucu operasyonu düzenlendi. Binada yakalanan 7 şüpheliden biri parti üyesi çıktı. Operasyonda çok sayıda satışa hazır uyuşturucu madde ele geçirildi.

Ankara Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi, Yenimahalle’de bulunan Milli Beraberlik Partisi genel merkezine uyuşturucu operasyonu düzenledi. Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı verilerine göre 26 Nisan 2023’te kurulan ve 163 üyesi bulunan partinin binasında, ihbar üzerine baskın yapıldı.

Operasyon sonucunda binada 7 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerden biri olan M.G.'nin parti üyesi olduğu, yanında bulunan B.Y. ile birlikte uyuşturucu temin ettikleri ve parti binasında kullandıkları belirlendi.

Uyuşturucu Madde Ele Geçirildi

B.Y.'nin üzerinde yapılan aramada, satışa hazır halde paketlenmiş çok sayıda uyuşturucu madde bulundu. Gözaltına alınan diğer 5 kişi, ifadelerinde M.G. ve B.Y.'nin kendilerine uyuşturucu sağladığını ve parti binasına "Burası güvenli, polis giremez" diyerek davet ettiklerini iddia etti.

Apartman Sakinlerinden Tepki

Olayın yaşandığı Huzur Apartmanı'nda oturan sakinler, parti binasındaki faaliyetlerden rahatsız olduklarını belirtti. Apartman sakini Gülper Güneyli, parti binasında yaşananlardan dolayı şikayetçi olduklarını söyledi. Bir diğer apartman sakini Songül Karaca ise emniyetin operasyonundan memnuniyet duyduğunu belirterek, "Şükür namazı kıldım" dedi.

"UYUMA Uygulamasına İhbar Edin"

Demetlale Mahallesi Muhtarı Ebru Mert, mahallelerinde uyuşturucu satışı ve kullanımının yaygın olduğunu ifade ederek, mahalle sakinlerine Emniyet Genel Müdürlüğü’nün UYUMA adlı uyuşturucuyla mücadele uygulamasına ihbarda bulunmalarını tavsiye etti.

Parti Yetkilileri Açıklama Yapmadı

Konuyla ilgili bilgi almak üzere parti yetkilileriyle telefonla iletişime geçildi. Ancak yetkililer, Ankara dışında oldukları için açıklamayı daha sonra yapacaklarını belirtti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri