İlişki Yaşam Koçu Gazeteci Yazar Gamze Boynueğri’nin, 3. Eseri Beni Anlıyor Musun? Çıktı!

Ülkücü medya Kırşehir temsilcisi İlişki ve yaşam koçu Gazeteci-Yazar Gamze Boynueğri, Problemli ilişkilere çözüm odaklı bilgi ve yönlendirici el rehberi ‘Beni Anlıyor musun?’ ismini verdiği 3. Kitabı çıktı.

BENİ ANLIYOR MUSUN? ANLAŞILACAK MI?

2015 yılında çalışmasına başladığı ve Kitap otağı yayınevi tarafından yayımlanan kişisel gelişim kitabı içerik açısından hem kadınlara yönelik hem de erkeklere yönelik açıklamalara yer veriyor. Evli ve flört aşamasındaki partnerlere uygulanabilecek tavsiye ve önerilerin altın mahiyetinde olduğuna dikkat çeken ilişki koçu Boynueğri,

“Bu eser çalışmasını yaparken, bu sürece kadar sadece tek bir amaç için bu kitabı yazdım. Evliler mutlu olsun, flört aşamasındaki partnerlerin ilişkileri bitmesin. Her evliliklerde elbette problemler, ilişkinin sekteye uğranılması veya ilişkinin yıpranma aşaması görülebilir. Amaç burada ortada şayet ki halen bir sevgiyle birlikte saygı ve güven devam ediyorsa, kolaya kaçıp pes edip gitmemek. Gitmek elbette ilişkinin kaderinde olan bir durumdur, ancak ben korkaklık veya güçsüzlük olarak tanımlıyorum bu davranışı. Bilakis partnerlerden biri gitme düşüncesinde olduğu süreçte bu yanlış düşünceden kendini soyutlayıp, olayı maniple etmesi, kısa sürede toparlanması ve problemlerle savaşması gerek. Tam her şey bitti deyip kendini ilişkide mücadele için zorluyor ama olmuyorsa da işte burada da devreye “Beni Anlıyor musun?” El rehberi girmektedir. Çünkü bu bir el rehberidir. Her bireyin çantasında, kitaplığında veya başucunda olması gerektir. Eksik bilgiler varsa şayet ki ilişkiye yönelik bu eserle eksik görüldüğü noktalar giderilmeli veya ilişkiye dair her konuda mükemmel olup, üzerine yeni artı bilgiler eklenilmesi içinde faydalanılacak eser yine bu eserdir. Burada kişi hüzne boğulduğunda dertleşecek bir arkadaş, dost arıyor ya hani işte o dost aslında burada yanı başlarında oluyor. Sizi yargılayan, eleştiren, sizin acınıza veya üzüntünüze sevinen, içten mutluluğunuzu kıskanan ama söyleyemeyen insanlara acınızı belli etmeden problemleri çözüme kavuşturacak bir eserden bahsediyorum.”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

MHP Haberleri Haberleri