Meral Akşener'in Fötö'cü Danışmanından Ülkücü Yazar'a Çirkin Kumpas

Fetöcülerden Ülkücü Yazara çirkin kumpas!

Fetö ile bağlantılı oldugu iddia edilen Meral Akşener'in öğretim görevlisi olduğu dönemden öğrencisi, simdi ise Akşener'in danışmanı olan, sözde Kürdistan haber sitesi yazar Ali Serim yargının icinde ki kripto fetöcülerle beraber çirkin bir kumpasa imza attı. 

MHP Genel Başkaı Devlet Bahçeli'nin Basın Danışmanı, Ülkücü Yazar Yıldıray Çiçek'in resmi sitesi www.yildiraycicek.com 'u habersiz ve hukuksuzca kapattırdı.
Kumpası duyan Ülkücüler, sosyal medyada yoğun şekilde tepki göstererek Ülkücü Hareketin mümtaz kalemine sahip çıktı.

Bu kumpasla ilgili ise Yıldıray Çiçek sosyal medyadan şu açıklamayı yaptı: 
" FETÖ'den aranan, FETÖ'nün kapatılan Taraf gazetesi yazarı, Kürdistan haber sitesi yazarı Ali Serim web sayfamı kapattırdı erişim o yüzden yok! İstanbul 13. Sulh Ceza Hakimliği kimin hesabına çalışıyor ki, yazının kaynağı Ortadoğu gazetesi iken benim web sayfamı kapkapattırıyor. Yazıya dava açılmıyor, yazı hakkında hiçbir suç unsuru yok ama FETÖ'den aranan Ali Serim sayfayı yargıdaki dostları aracılığıyla kapattırıyor. "

Bizde ÜlkücüMedya ailesi olarak, Ülkücü Hareket'in mümtaz kalemi Yıldıray Çiçek'e yapılan bu çirkin kumpası şiddetle kınıyor, her zaman destekçileri olduğumuzu bildiriyoruz.

ÜlkücüMedya

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

MHP Haberleri Haberleri