MHP Adana İl Başkanı Yusuf Baş'tan yeni yıl mesajı

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Baş, Adana ve ülke gündemine vurgular yaptığı yeni yıla dair açıklamasında önemli mesajlar verdi.

-“Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'nin 'önce ülkem ve milletim' ilkesiyle pratiğe konan MHP'nin politikasını, tarih, hiç kuşkusuz altın harflerle yazacaktır.”

--“ Valimiz Sayın Mahmut Demirtaş ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Sözlü başta olmak üzere tüm idarecilerimizin daha iyi bir Adana için gayret ettiklerini görüyor ve bundan hoşnut oluyoruz.”

--“Hiçbir engel yaşam azmimizi kırmamalıdır. Acılarımızı gönül birliği ile azaltacağız. Gerek Adana ölçeğinde, gerekse yurt genelinde olsun, çözemeyeceğimiz hiçbir sorun yoktur. Milli Şair Mehmet Akif’in ‘Girmeden tefrika bir millete, düşman giremez; toplu vurdukça yürekler onu top sindiremez’ haykırışı rehberimiz olmalıdır.”

--“ Sokakların karanlığına dalmadan, sanal alem fitnecilerine aldırmadan el ele vererek, birbirimize tahammül ederek, sevgi ve saygı temelini güçlendirerek Allah’ın izni ile yarınları hep birlikte inşa edeceğiz.”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

MHP Haberleri Haberleri