MHP Adana İl Başkanlığından Muhaliflere Sert Tepki

MHP Adana İl Başkanlığı, tribünlerdeki istifa çağrısından medet uman muhalif siyasetçiler hakkında manidar açıklama yaptı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin tribünlerden istifa sloganlarının atılmasını önleyecek tedbirler kapsamında sunduğu öneri ve kulüplere yaptığı çağrıyı diline dolayarak yeni bir fitnenin yayılmasına destek veren muhalif siyasetçilere tepki gösteren MHP Adana İl Başkanlığı, Türkiye'nin başına gelmiş en büyük belaya dönüşen muhalefetin olduğu yerde, başka bir düşmana ihtiyacın olmadığı yönünde değerlendirmelerde bulundu. 

BAHÇELİ'NİN SEYİRCİSİZ MAÇ ÖNERİSİ VE FUTBOL KULÜPLERİNE ÇAĞRISI

Süper Lig'in 23. haftasında oynanması gerekirken deprem felaketi nedeniyle ertelenen Fenerbahçe-Konyaspor futbol müsabakası yapılırken bazı taraftarların tribünden ''Hükümet istifa'' sloganı atması üzerine, Türkiye'nin deprem felaketiyle mücadele ettiği dönemde tribünlerden istifa sloganlarının atılmasını sorumsuzluk ve şuursuzluk olarak değerlendiren MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, istifa sloganlarının diğer maçlarda devam etmesi halinde maçların seyircisiz oynatılması gerektiğini belirterek, futbol kulüplerine tedbir almaları yönünde çağrı yapmıştı.

BAHÇELİ'NİN ÇAĞRISINA FUTBOL KULÜPLERİ KAYITSIZ KALMADI

MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin çağrısına kayıtsız kalmayan Kayserispor, Konyaspor, Alanyaspor, Adana Demirspor, Afyonspor, Erzurumspor, Ümraniyespor gibi futbol kulüpleri, peş peşe açıklamalar yaparak Devletin ve Türk Milletinin yanında olduklarını gösterdi.  

BAHÇELİ'NİN BEŞİKTAŞ KULÜBÜ ÜYELİĞİNDEN AYRILMASI MHP'LİLERİ HAREKETE GEÇİRDİ

Fenerbahçe tribünlerinde yükselen istifa seslerinin Beşiktaş trübünlerinde devam etmesi üzerine, koyu bir Beşiktaş taraftarı olmasına rağmen Beşiktaş JK üyeliğinden ayrılan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin tavrı sonrasında harekete geçen MHP Genel Başkan Yardımcıları Semih Yalçın, Sadir Durmaz, İsmail Özdemir, TBMM Başkanvekili Celal Adan, Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım ve Ak Parti Balıkesir Milletvekili Yavuz Subaşı Beşiktaş JK üyeliğinden ayrıldıklarını açıkladılar.

MUHALEFET BAHÇELİ'NİN TAVRINI FİTNE SOKMAK İÇİN KULLANMAYA ÇALIŞTI

Deprem felaketin yaşandığı ilk günden bu yana insanların acısı bir yana bırakarak felaketten iktidar umma stratejisini devam ettiren muhalefet partileri, terör örgütleri ve iflah olmaz muhaliflerin destek verdiği tribünden ''Hükümet istifa'' sloganı atılması eyleminden bir GEZİ EYLEMİ çıkarmak istercesine peş peşe açıklamalarda bulundular. MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin öneri ve çağrısını diline dolayan Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan, CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, İyi Parti İzmir İl Başkanı Sinan Bezircilioğlu gibi siyasetçiler, söz konusu eylemi Ak Parti ve MHP arasına nifak sokma aracı olarak da kullanmayı bir marifet saydılar.

MHP ADANA İL BAŞKANLIĞINDAN BÖLÜCÜ MUHALEFETİN TUTUMUNA TEPKİ

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin öneri ve çağrısını diline dolayan muhalif siyasetçilerin açıklamaları ve depremin yaşandığı ilk günden beri muhalefetin genel tutumu üzerinden değerlendirmelerde bulunan MHP Adana İl Başkanlığının sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, ''ASRIN FELAKETİni yaşayan ülkemizde ASRIN FİTNESİne ısrarla devam eden ve şimdi de sporu kirli emellerine alet ederek tribünlerden medet uman bölücü muhalefet, esfel-i safilin durumunda. Türkiye'nin başına gelmiş en büyük belaya dönüşen sözde muhalefet varken düşmana gerek yok.'' denildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

MHP Haberleri Haberleri