MHP Adana Kongresinde Nihat Atlı da tarafını seçti

26 Eylül 2020 Cumartesi günü yapılacak MHP Adana İl Olağan Kongresi'nde il başkanlığına aday olan eski MHP Adana İl Başkanı Mustafa İzgioğlu'na destek açıklamaları sürüyor.

Son olarak MHP Kozan ve Feke ilçe başkanlarından İzgioğlu'na destek geldi

MHP Kozan İlçe Başkanı Nihat Atlı yaptığı açıklamada, "Feke ve Kozan'da MHP ilçe teşkilatlarımız ve il delegelerimiz sayın Mustafa İzgioğlu başkanımızı destekleme kararı almıştır." dedi.

İzgioğlu, 2014 yerel seçimlerinde MHP'ye Büyükşehir ve 9 ilçe belediyesi kazandırmış ve "efsane başkan" olarak zihinlere kazınmıştı.

Mustafa İzgioğlu'na destek veren diğer isimler

Sedat Özer, Alev Ataş, Erol İşler, Murat Çomu, Ali Güzeller, Çetin Yüksel, Oğuzhan Erikci, Dudu Yaşar, Cemil Sülün, Nedim Atıcı, Mehmet Aslan, Ahmet Açık, Mehmet Çinçik.

Feke Belediye Başkanı Ahmet Sel de dün İzgioğlu'na destek verdiğini açıklamıştı.

Bünyamin Avcı'ya destek açıklaması yapanlar

Mevcut MHP Adana İl Başkanı ve Başkan Adayı Bünyamin Avcı'ya da 10 ilçe başkanı destek açıklaması yaptı.

Bu kongrede kaybeden olmayacak 

MHP Adana İl Başkanı ve Başkan Adayı Bünyamin Avcı ise yaptığı açıklamada “Bu kongrede kaybeden olmayacak” dedi

Avcı “Bu vesileyle kongredeki ikinci adayımız Mustafa İzgioğlu Beye başarı ve hayırlar diliyorum. Ülkücü-Milliyetçi Harekette kongreler hiçbir zaman ayrıştıran değil, aksine bütünleştiren, kaynaştıran demokratik yarış zeminleri olmuştur. Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Beyefendi’nin ifade ettikleri gibi, bu kongremizde de kaybeden olmayacak; kazanan Milliyetçi Hareket olacaktır. Buradan alacağımız heyecan ve esecek rüzgârla, Sayın Genel Başkanımızın daha 1992 yılında ortaya koyduğu ‘Hedef 2023 Lider Ülke: Türkiye’ vizyonuna katkı sunacağız. Bunu, ilkesi ve ülküsü olan kadrolarımızla, vefakâr mensuplarımızla, bizlere inanan halkımızla birlikte yapacağız.” diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

MHP Haberleri Haberleri