MHP Adana'dan Karataş İlçe Esnafına Ziyaret

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, 2023 seçimlerine yönelik saha çalışmalarına Karataş İlçesinde devam etti.

İl Divan Kurulu Üyelerinin katılımıyla gerçekleştirdiği İlçe ziyaretlerine Karataş İlçesinde devam eden MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, İlçe Başkanı, Belediye Başkanı ve Ülkü Ocakları Başkanı ile birlikte esnafları ziyaret edip hayırlı işler dileğinde bulundu.

BAŞKAN YUSUF KANLI'DAN KARATAŞ İLÇESİNE ZİYARET

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, ilçe gezilerine Karataş ile devam etti. İl Divan Kurulu Üyeleriyle birlikte Karataş ilçesine giden Kanlı, burada İlçe Başkanı İsmail Arıcı, Belediye Başkanı Necip Topuz, Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Çetin ile beraber esnaf ziyaretleri yaptı. 

Çarşıyı bir uçtan diğer uca gezen Yusuf Kanlı, çat kapı ziyaretlerde esnaf ile selamlaştı, hâl ve hatırlarını sordu. Büyük ilgi gören ziyarette Yusuf Kanlı ve MHP heyeti sevgiyle karşılanırken, kimi yerde iletilen sorun ve talepler samimiyetle dinlendi. Kanlı, Karataş Belediyesi ve Karataş Ülkü Ocakları’nı da ayrıca ziyaret etti.

BAŞKAN YUSUF KANLI: SEÇİMDE ÇOK GÜZEL SONUÇLAR BEKLİYORUZ 

MHP Karataş İlçe Başkanlığı'nda düzenlediği istişare toplantısında, birlik ve beraberlik içinde omuz omuza çalışmanın önemine dikkat çeken MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, ''Yerel hizmetlerde, iş ve istihdamda, tarımda; her alanda Karataş ilçemizin yakaladığı hızın kesilmemesi lazım. Mayıs ayında yapılacak seçimde çok güzel sonuçlar bekliyoruz; bu nedenle hepimizin daha çok çalışmak gibi görev ve sorumlulukları var. Sizlere, Karataşlı hemşehrilerimize güveniyoruz." dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

MHP Haberleri Haberleri