MHP Adana'dan Yeni Yıl Mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, “Yeni dönemde de Cumhur İttifakı ruhu güçlenerek yoluna devam edecek, bizler de Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’nin liderliğinde Türk ve Türkiye Yüzyılının başlangıcı için yepyeni umutlar ve yepyeni hayallerle ülkemizi çok daha üst seviyelere çıkaracak olan mücadelemizi artırarak sürdüreceğiz” dedi.

Geçtiğimiz günlerde MHP Adana İl Başkanlığı görevini üstlenen Yusuf Kanlı ilk İl Yönetim Kurulu toplantısını gerçekleştirdi. Önceki dönemden devam eden üyeler ile yönetime yeni katılan üyelerin tanıştığı toplantı samimi ve heyecanlı bir atmosferde gerçekleşti.  İl Başkanı Yusuf Kanlı, Milliyetçi Hareket Partisi’nin temsil ettiği misyona atıfta bulunurken, eylem ve söylem birliğinin de önemine vurgu yaptı. Kanlı, bu yüzden Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin ve MHP Genel Merkezinin her açıklamasının, dikkatle ve titizlikle takip edilmesi gerektiğini anlattı.

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı İl Divan Kurulu’nda görev alan isimleri de açıkladı. MHP Adana İl Divan Kurulu şu isimlerden oluştu:

MHP Adana İl Divan Kurulu’nda yer alan isimler…

Teşkilat İşlerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Hüseyin Zorba, İl Sekreteri Umut Polat, İl Muhasibi Muhammet Çetin, Hukuk İşlerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Fatih Kürşat Mert, Seçim İşlerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Mükremin Kara, Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Şevki Kaya, Türk Dünyası ve Akraba Topluluklarla İlişkilerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Fuat Toygar, Aile Kadın ve Engelli Politikalarından Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Yeşim Akkaş, İş Dünyası ve Sivil Toplum Kuruluşlarından Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Sayım Azmaz, Medya, Tanıtım ve Halkla İlişkilerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Ziya Yamaç, Araştırma-Strateji Geliştirmeden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Oğuz Memiş, Ekonomik ve Sosyal Politikalardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Veysel Kokaçya, Yan Kuruluşlardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Emin Canlı, Kamu Kurumları ve İnsan Kaynakları Koordinasyonundan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Mahir Şafak, Siyasi ve Sosyal İlişkiler-Protokol İşlerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı İlyas Kaya, İl Sekreter Yardımcısı Merhamettin Yenigün, İl Sekreter Yardımcısı Umut Kapucugil.

Başkan Kanlı’dan yeni yıl mesajı

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı bugün itibari ile gireceğimiz 2023 yılı için de ayrıca bir mesaj yayımladı.

Kanlı mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Acısıyla tatlısıyla bir yılı daha geride bırakmış bulunuyoruz. 2022, ‘Büyük Türkiye Ülküsü’ne bir adım daha yaklaştığımız bir yıl olarak hafızalarda yer edinmiştir. Yeni dönemde de Cumhur İttifakı ruhu güçlenerek yoluna devam edecek, bizler de Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’nin liderliğinde Türk ve Türkiye Yüzyılının başlangıcı için yepyeni umutlar ve yepyeni hayallerle ülkemizi çok daha üst seviyelere çıkaracak olan mücadelemizi artırarak sürdüreceğiz Sayın Liderim Devlet Bahçeli Beyefendi’nin şu sözü bu anlamda çok önemlidir; ‘2023, Türk ve Türkiye Yüzyılının önsözü, ön yüzü, öncü yılı olacaktır. 2023, Lider Ülke Türkiye’nin timsali, nişanesi, haysiyet ve hedef yılı halinde tecelli edecektir. İnancımızın kaynağı, irademizin kararı, dünyayı Türkçe okuma isteğimizin kararlılığı şüphesiz bu şekilde vasat ve varlık bulacaktır.’ Bu vesileyle tüm hemşehrilerimin, Adana’da aynı iklimi paylaştığımız değerli vatandaşlarımızın yeni yılını tebrik ediyor, ilk adımını atacağımız Türk ve Türkiye Yüzyılının bütün dünyaya ve insanlığa hayırlara vesile olmasını Yüce Allah'tan niyaz ediyorum.”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

MHP Haberleri Haberleri