MHP İlçe Başkanından İhtiyaç Sahibi Öğrencilere Eğitim Desteği

MHP Aziziye İlçe Başkanlığı, ihtiyaç sahibi öğrencilerin eğitim masraflarını karşılamak amacıyla yardım kampanyası başlattı.

MHP Aziziye İlçe Başkanı Murat Karadaş, eğitim masraflarını karşılamakta sıkıntı çeken öğrencilerin ihtiyaçlarının karşılanması için eğitime yardım kampanyası düzenledi. MHP Aziziye Teşkilatı mensuplarının seferber olduğu kampanya sonunda, Erzurum’un Aziziye İlçesi’ndeki okullara gidilerek ihtiyaç sahibi öğrencilere kırtasiye malzemeleri ve okul çantalarından oluşan hediye paketleri dağıtıldı.

ÖĞRENCİLERİN İHTİYACINI KARŞILAMAK İÇİN HERKES SEFERBER OLMALIDIR

MHP Aziziye İlçe Başkanı Murat Karadaş, düzenledikleri yardım kampanyası ile ilgili yaptığı açıklamada, ”En makbul yatırım insana ve eğitime yapılan yatırımdır. Yokluğun ve yoksulluğun eğitimin önünde bir engel teşkil etmesini istemedik. Öyle yavrularımız var ki, deftere ve bir tek kaleme dahi büyük bir ihtiyaç duyuyor. Bu ihtiyacı göz önünde bulundurmak ve gereğini yerine getirmekse, hepimizin başlıca sorumluluğu olmalıdır. Bu manada bizler de sosyal bir sorumluluk vazifesi olarak; kendi aramızda oluşturduğumuz bir kaynakla ihtiyaç sahibi öğrencilerimiz için kırtasiye malzemeleri temin ettik. Bu malzemeleri ihtiyacı olan öğrencilerimiz için bizzat öğrenim gördükleri okullara kadar götürdük. Bunun dışında kendi tespit ettiğimiz öğrencilerin de evlerine kadar ulaştırdık. Herkes elinden geldiğince eğitime yönelik bu tür sosyal faaliyetlere girişmeli ve ihtiyaç sahibi öğrenciler için seferber olmalıdır. Biz dün olduğu gibi, bundan sonra da bu ve benzeri sosyal sorumluluk adımları atmaya devam edeceğiz.” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

MHP Haberleri Haberleri